2012-09-14 13:07:38
Φωτογραφία για ΒΙΛΑ : ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στην τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (15/9, 19:30).

Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει ο Εμιλιάνο Βίλα, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Ακόμη, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα έχουν καλύτερη απόδοση και στο τέλος της σεζόν θα είναι ικανοί να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ:

Για τα δύο πρώτα παιχνίδια:

«Με τον Πλατανιά που ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας δεν ήμασταν 100% έτοιμοι, μιας και προερχόμαστε από μια πολύ δυνατή προετοιμασία και τα πόδια μας ήταν ακόμη «βαριά». Με τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια κάναμε καλύτερο παιχνίδι και είχαμε καλύτερη απόδοση.

Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και παιχνίδι με παιχνίδι θα «δένουμε», θα ανεβάσουμε το επίπεδο και το τέλος της χρονιάς θα μας βρει να έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας».


Για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο, όπως το κάναμε και με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε μια γροθιά για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τη «θητεία» του στον ΠΑΣ:

«Πέρασα έναν ωραίο χρόνο και συνεχίζω να περνάω όμορφα σε αυτή την ποδοσφαιρούπολη. Φέτος είμαι ακόμη πιο έτοιμος να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Είμαστε ενωμένοι σαν μία οικογένεια και μας βοηθάει το τεχνικό team να είμαστε μια γροθιά.

Ο προπονητής, μας είναι νέος και με πολύ όρεξη για δουλειά. Είναι πολύ επικοινωνιακός με εμάς και μας έχει όλους παιδιά του. Ο πρόεδρος από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται πολύ για την ομάδα και σε ότι έχουμε πει και συμφωνήσει είναι κύριος».

Για την Εθνική Αλβανίας και την πορεία της στα προκριματικά:

«Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι με την Εθνική. Παίζεις για την πατρίδα σου και είναι μεγάλη τιμή. Έχουμε μια ήττα και μία νίκη. Δουλεύουμε καλά και θέλουμε να πάμε καλύτερα. Έχουμε άλλωστε ένα πολύ καλό ρόστερ».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Ελπίζω να είμαι υγιής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και θα δώσω το 100% για να ανέβω αγωνιστικά και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον κόσμο, ενόψει Ολυμπιακού:

«Ξέρουμε ότι είναι πάντα κοντά μας και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι θα κάνουμε το καλύτερο για να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ