2012-09-14 14:55:03
Φωτογραφία για Ιατρικές ομιλίες σε μέλη ΚΑΠΗ δήμου Νεάπολης-Συκεών
από το Γραφείο Τύπου

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης κοινωνικής πολιτικής και της έμφασης που δίνει η δημοτική αρχή Νεάπολης-Συκεών στον τομέα της προληπτικής ιατρικής, επαναλαμβάνεται από τον προσεχή Οκτώβριο το πρόγραμμα ειδικών ενημερωτικών διαλέξεων για τα μέλη των ΚΑΠΗ των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ο έγκαιρος εντοπισμός προβλημάτων υγείας, η ενίσχυση των δράσεων πρόληψης ψυχοκοινωνικών προβλημάτων και η διασφάλιση γενικότερα της ψυχοσωματικής υγείας των ηλικιωμένων πολιτών.

Ο πρώτος κύκλος άρχισε να υλοποιείται τον περασμένο Μάιο και η ανταπόκριση και συμμετοχή των εκπροσώπων της τρίτης ηλικίας ήταν αξιοσημείωτη.

Οι ιατρικές ομιλίες οργανώνονται από το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (http://www.ddy.gr/).


Στη διάρκεια του Οκτωβρίου οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι: «Άνοια-Νευροπαθητικός πόνος λόγω σακχαρώδους διαβήτη» και «Σεξουαλική ζωή στην τρίτη ηλικία-Ακράτεια». Ομιλητές είναι οι γιατροί των ΚΑΠΗ και συγκεκριμένα η νευρολόγος Ευαγγελία Δημητρακούδη και ο ουρολόγος Παύλος Γκρίτσιος, καθώς και η ουρολόγος Ελένη Ιωαννίδου και ο στρατιωτικός γιατρός, νευρολόγος, Παύλος Φιρινίδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών:

Β΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, 6.30μ.μ.

Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, 6.30μ.μ.

Α΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, 6.30μ.μ.

ΚΑΠΗ Πεύκων Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, 6.30μ.μ.

Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης Τρίτη 16 Οκτωβρίου, 6.30μ.μ.

Γ΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου Τρίτη 23 Οκτωβρίου, 6.30.μ.μ.

Α΄ ΚΑΠΗ Συκεών Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, 6.30.μ.μ

Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών Τρίτη 30 Οκτωβρίου, 6.30μ.μ.

Β΄ ΚΑΠΗ Συκεών Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, 6.30.μ.μ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Πως ειναι σήμερα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Πως ειναι σήμερα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ