2012-09-17 17:29:56
Φωτογραφία για Το Καραϊσκάκη και... άγιος ο Θεός!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Σάλκε στάθηκε στη δύναμη που δίνει η έδρα του Ολυμπιακού στην ομάδα και την οποία πρέπει οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν, ενώ τόνισε πως η δύναμη των ερυθρολεύκων είναι η ομαδικότητα...

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στους ομίλους, είπε: "Οι στόχοι της ομάδας είναι ίδιοι με τις άλλες ομάδες. Οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τελειώσει την φάση ωραία για να περάσει στην επόμενη", απάντησε ο Πορτογάλος.

Για το εάν έχει άγχος για το πρώτο του ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα ματς. Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό και ένα καλό αποτέλεσμα είναι σπουδαίο για εμάς γιατί θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού", τονίζει ο Ζαρντίμ.

Για τις σκέψεις του για την αρχική 11άδα και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν σε αυτή οι Μανιάτης και Κοντρέρας:

"Όλοι οι παίκτες που είναι στην αποστολή είναι διαθέσιμοι και πιθανοί να πάρουν μέρος στον αγώνα. Αύριο θα παίξουν οι καλύτεροι. Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ έντονο και θα πρέπει να αγωνιστούν οι πιο καλοί παίκτες", ισχυρίζεται για το σχήμα της ομάδας.


Για το τι πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός: "Ναι, φυσικά πρέπει να αξιοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε στο γήπεδό μας. Να πάρουμε αποτελέσματα στο γήπεδο αυτό που είναι από τις μεγάλες μας δυνάμεις. Πρέπει όμως να έχουμε ισορροπία και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης"

Σχετικά με το παιχνίδι με τη Σάλκε, είπε: "Πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς αρκετά μοιρασμένο. Η Σάλκε είναι πολύ δυνατή ομάδα με καλές μονάδες. Εμείς έχουμε ως δύναμή μας την συλλογικότητα. Η Σάλκε είναι καλή στα στημένα και στην οργάνωση. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας αξίες και τις δικές μας δυνατότητες για να πάρουμε αυτό που θέλουμε", σχολίασε στην συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Σάλκε.

Για τη θετική παράδοση, σχολίασε: "Είναι πάντα θετικό το να υπάρχει παράδοση υπέρ μας. Αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι στον αγώνα. Είναι καλό στοιχείο αυτό όμως", τονίζει αναφορικά με την παράδοση του Ολυμπιακού με τις γερμανικές ομάδες.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού: "Είναι η αλήθεια ότι έχει αλλάξει η αμυντική γραμμή σε σχέση με πέρσι. Με πολλή δουλειά και με τον καιρό θα έχουμε βελτίωση. Και ο Μανωλάς και ο Σιόβας είναι καλοί παίκτες και μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς".

Για το αν κάποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα στην 11άδα: "Δεν βασιζόμαστε σε 11 παίκτες αλλά σε όλο το δυναμικό του Ολυμπιακού. Και αυτό είναι ένα από τα προτερήματά μας".

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ