2012-09-18 03:54:04
Φωτογραφία για Άγνοια για Ντρέντε, έφεση στην UEFA
Οι Ολλανδοί γράφουν για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον 25χρονο αριστερό χάφ - εξτρέμ Ντρέντε, όμως στον ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια για το θέμα και δεν μπορούν να καταλάβουν απο πού εκπορεύονται τέτοιου είδους πληροφορίες. Απο την στιγμή μάλιστα που η μεταγραφική περίοδος των ελευθέρων παικτών ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή και πλέον ο ΠΑΟΚ και η κάθε ομάδα θα πρέπει να περιμένουν τον Ιανουάριο για να αποκτήσουν κάποιο παίκτη που τους ενδιαφέρει.

Εξάλλου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε και επίσημα την έφεση στην UEFA για την πρωτόδικη ποινή που επέβαλε η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως, για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα με ετήσιο αποκλεισμό (με τριετή αναστολή) απο τις ευρωπαικές διοργανώσεις, τρια παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Η έφεση κατατέθηκε όμως θα εκδικαστεί τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ απο την UEFA, η έφεση θα εκδικαστεί τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Πάντως εάν κρίνει κανείς απο την απόφαση που πήρε η αρμόδια επιτροπή για την Ραπίντ Βιέννης, στην οποία διατηρήθηκε η αρχική ποινή που είχε επιβληθεί, στον ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να περιμένουν θαύματα. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Τούμπα.
pamesports
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ