2012-09-18 08:19:02
Φωτογραφία για “Οι νέοι χρειάζονται χρόνο”
Ο Κοστίν Λαζάρ επέστρεψε στην δράση αφού στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν τιμωρημένος. Σχολιάζοντας την προχθεσινή νίκη στάθηκε στο ότι η ομάδα ξεπέρασε και την κακή ψυχολογία της: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αφήσαμε πίσω όλα τα προβλήματα και την κακή ψυχολογία μας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας τον αγώνα».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Νιώθω πολύ καλά. Οταν παίζεις μέσα σε μια εβδομάδα δύο παιχνίδια με την Εθνική, αυτή είναι η καλύτερη προπόνηση που θα μπορούσες να έχεις».

Για το ότι σε ένα ακόμη ματς ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρώτος το γκολ: «Ίσως μας λείπει λίγη αυτοπεποίθηση. Έχουμε μια νέα ομάδα, με νεαρούς παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία και να διαχειρίζονται τα παιχνίδια».

Για την συνεργασία του με τον Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι ένας καλός νεαρός παίκτης. Χρειάζεται, όμως, πολλά πράγματα ακόμη. Πάντως είναι θετικό ότι συμπεριλαμβάνεται στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο και μας βοηθάει».


Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε ό,τι και πέρυσι, ενώ αν διαθέτουμε πολλή αυτοπεποίθηση κι αρκετή τύχη στο παιχνίδι μας, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα, μια και υπάρχουν πολλές αποδυναμωμένες ομάδες. Πάντως είναι νωρίς για να αναφερόμαστε σε τέτοιους στόχους. Καλύτερα να μιλήσουμε γι' αυτά μετά το μισό τού πρωταθλήματος».

Για το ότι η Τούμπα δεν είχε κόσμο την Κυριακή: «Κι οι φίλαθλοί μας έχουν τις κακές και τις καλές τους περιόδους. Σίγουρα θα έρθουν στα ντέρμπι, όμως εμείς τους χρειαζόμαστε κι όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές, μια και μας δίνουν αυτοπεποίθηση».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ