2012-09-19 21:53:55
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 200%
Ο Κάιλ Χάινς... άκουσε και διάβασε πολλά πέρσι. Και για το ύψος του και για το ταλέντο του. Μερικούς μήνες μετά τους έκανε όλους να αλλάξουν γνώμη!

Ο Αμερικανός σέντερ βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα και όπως εξήγησε, μιλώντας στο "katimagiko.gr", αυτό που θέλει είναι να ζήσει ξανά ανάλογες στιγμές.

Πέρσι τέτοια εποχή δήλωνες πως θα γίνεις η ασπίδα του Σπανούλη και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του. Τα έκανες όλα και με το παραπάνω. Φέτος τι έχεις να υποσχεθείς;

«Πέρσι δεν υποσχέθηκα κάτι. Απλά είπα όσα πίστευα και τίποτα παραπάνω. Ό,τι και να λέμε στις συνεντεύξεις, το θέμα είναι τι γίνεται στο παρκέ. Αυτό που έχω να πω για τη φετινή ομάδα είναι πως θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις. Τώρα αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ή όχι, θα φανεί στο τέλος της σεζόν. Κάντε μερικούς μήνες υπομονή».


Μετά την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, η πίεση είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρσι;

«H πίεση όταν παίζεις στον Ολυμπιακό είναι τεράστια. Και οι φίλαθλοι πάντα θέλουν τίτλους. Εμείς έχουμε τα πάντα στην ομάδα, οπότε το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Μακάρι και φέτος να μας στηρίξουν όπως τους τελευταίους μήνες της περσινής σεζόν και μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Είναι το μεγάλο όπλο της φετινής ομάδας το γεγονός πως δεν υπήρξαν πολλές αλλαγές;

«Aκριβώς. Η ομάδα ενισχύθηκε σε σχέση με πέρσι μιας και αποκτήσαμε δύο Έλληνες διεθνείς, δύο εξαιρετικούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Αλλά να είστε σίγουροι πως η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα θέλει να μας ρίξει από την κορυφή στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα όλοι θα μας περιμένουν. Οπότε αν πέρσι δίναμε το 100% των δυνάμεων μας, φέτος πρέπει να δώσουμε το 200% για να μείνουμε στην κορυφή, κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ».

Η ομάδα έχει πλέον καινούργιο προπονητή. Τι προσπαθεί να βάλει ο νέος κόουτς στην ομάδα σε σχέση με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς;

«Θέλει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Μας λέει να παίζουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, όχι βιαστικά, αλλά γρήγορα. Είμαστε ομάδα νεανική που της αρέσει να τρέχει και να παίζει γρήγορα, οπότε νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα σε σχέση με πέρσι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ