2012-09-20 09:22:09
Φωτογραφία για Γιατί συνεχίζουν να ανέχονται τα τερτίπια του Ρ. Σπυρόπουλου;
Η φαινομενική ολιγωρία της κυβέρνησης όσον αφορά την αντικατάσταση ορισμένων κρατικών αξιωματούχων, απολιθωμάτων της αλήστου μνήμης εποχής του ΓΑΠ, έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Οι κύριοι αυτοί έχουν αποθρασυνθεί και πλέον ενεργούν ασύδοτοι και ανεξέλεγκτοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, o διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος, αφού εξασφάλισε την καρέκλα του, τώρα κοιτάζει να περισώσει όλους τους συνεργάτες του στο πολύπαθο ίδρυμα.

Ο  υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, δυστυχώς, ανέχεται τα τερτίπια του Σπυρόπουλου και κάνει δεκτές τις κουτοπόνηρες εισηγήσεις του. Δίνει μάχη να καθυστερήσει τις εδώ και καιρό αποφασισμένες αντικαταστάσεις των υποδιοικητών του, ενώ προσπαθεί να ελέγχει με τους πιστούς του «πραιτοριανούς» όλες τις Διευθύνσεις του ΙΚΑ. Μάλιστα, ακόμη και τώρα προωθεί σε θέσεις ευθύνης υπαλλήλους, πριν από τις κυοφορούμενες αλλαγές, προσπαθώντας να φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων όσους επιλέξει μελλοντικά η κυβέρνηση στην ηγεσία αυτού του νευραλγικού οργανισμού.

Επειδή πιστεύουμε ότι για τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση των ασφαλιστικών οργανισμών οι ευθύνες του κ. Σπυρόπουλου και των ομοίων του είναι καθοριστικές, ενώ και η καθημερινή ντροπή του ΕΟΠΥΎ φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, καθώς και του συνοδοιπόρου του, Γερ. Βουδούρη, θεωρούμε τουλάχιστον δυσεξήγητη την εμμονή της κυβέρνησης να συνεχίσει τη συνεργασία της με τις συγκεκριμένες επιλογές του ΓΑΠ. 

(Δημοκρατία)
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ