2012-09-24 18:25:05
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΡΣΕΪΓ
Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, έμεινε σαφώς ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Πανθρακικό εντός έδρας.

Ο Γερμανός προπονητής, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής, σχολίασε για το ματς: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύω πως παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το συνεχίσαμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Σημειώσαμε τέσσερα γκολ και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα. Πιστεύω ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι μας, είχαμε καλή οργάνωση στο ματς και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί παρά το 2-0. Είμαι ικανοποιημένος τόσο για την εμφάνισή μας όσο φυσικά και για το αποτέλεσμα».

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς των ερυθρόλευκων μίλησε και για το επερχόμενο ματς των πιτσιρικάδων του Θρύλου που είναι κόντρα στη Μαρσέιγ την Τετάρτη για τον 6ο όμιλο του NextGen Series: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Μαρσέιγ για το NextGen Series. Τώρα είχαμε τον αγώνα του πρωταθλήματος της Superleague και από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Ευρώπη.

Από αύριο θα δουλέψουμε στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ, ενώ την Τρίτη πετάμε για τη Μασσαλία. Την Κυριακή θα κοιτάξουμε το ματς με τη Μαρσέιγ, να διορθώσουμε εμείς κάποια λάθη και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα αυτή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ