2012-09-27 11:25:03
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας στον "Sentra 103.3" και την εκπομπή «Ξύπνα αγόρι μου», εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού με αφορμή τη νίκη επί της ελβετικής Κρόιντσλινγκεν 15-5 για το Champions League, τόνισε ότι η ομάδα έχει τα εχέγγυα να επιστρέψει στην κορυφή εντός συνόρων, αναφέρθηκε στην ευκαιρία που δίνεται φέτος να προχωρήσει μακριά στο Champions League, αλλά και στις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος:

Για τον αγώνα με την Κρόιντσλινγκεν: «Με αντίπαλο μία ομάδα σαν την Κρόιντσλινγκεν δεν μπορούσες να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά εγώ κράτησαν κάποια. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ, αλλά όπως και για τη Βουλιαγμένη, έτσι και για εμάς ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι, δεν έχουμε δώσει καν φιλικό αγώνα».

Για τον επόμενο αγώνα με την Μονπελιέ στη Γαλλία, αλλά και για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Ο αγώνας είναι πιο δύσκολος, είναι βατός αντίπαλος, αλλά χρειάζεται προσοχή από την πλευρά μας. Ουσιαστικά η χθεσινή νίκη μας δίνει την πρόκριση, λίγο πολύ ξέραμε τις ομάδες που θα περάσουν από τον όμιλό μας στην επόμενη φάση.


Φαβορί είναι η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, εμείς θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε τη 2η θέση από τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μονπελιέ. Από εκεί και πέρα κοιτάμε κρυφά από τώρα τα χιαστί παιχνίδια τον ερχόμενο Φεβρουάριο, είτε θα είναι η Βουλιαγμένη, είτε η Εκγερ ή η Σπαρτάκ Βόλγοκραντ, ομάδες που είναι στα μέτρα μας».

Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού, που καλείται να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και για τις συνθήκες προετοιμασίας: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής τα τελευταία είκοσι χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να βρούμε τους σωστούς τρόπους και κυρίως να έχουμε αν όχι τις τέλειες, κανονικές συνθήκες προετοιμασίας. Αν δεν έχεις τις απαιτούμενες συνθήκες να δουλέψεις, δεν μπορείς να κοιτάς μακριά.

Εμείς μόλις την τελευταία εβδομάδα μπήκαμε στο “Παπαστράτειο” και προπονηθήκαμε σε κανονικό τερέν. Όλο το προηγούμενο διάστημα κάναμε προπόνηση σε έξι διαδρομές που μας παραχωρούσαν στο κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια, δίπλα στο κοινό».

Για τo ποια είναι η ταυτότητα του φετινού Ολυμπιακού: «Υπάρχουν οι παλιοί παίκτες, όπως ο Δεληγιάννης, ο Σχίζας και ο Μάζης οι οποίοι μπορούν να παίξουν τουλάχιστον για ένα χρόνο ακόμα σε υψηλό επίπεδο για να διεκδικήσουν αυτά που έχασαν πέρυσι, αλλά και για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά, τον Καταλανό Μάγιαρακ, τον Ποντικέα και τον Καπότση να εγκλιματιστούν.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μια φουρνιά παικτών κάτω των 24 ετών που βρίσκεται ήδη στην ομάδα κι αυτή τη στιγμή είναι ο κορμός και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Εγώ κοιτώ την ομοιογένεια που απέκτησε πέρυσι η ομάδα, μπορεί να μην κέρδισε τίτλους, αλλά έκανε αξιοπρεπή παρουσία, απλά με δύο τρεις προσθήκες θελήσαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό, η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα να βρεθεί ξανά στην κορυφή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ