2012-10-04 21:20:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ... ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στην κάμερα του Olympiakos TV με άκρως εγκωμιαστικά λόγια για την εμφάνιση των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου είπε χαρακτηριστικά: «Όπως είπα και προηγουμένως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας. Το σκορ μας αδικεί. Έπρεπε να είχαμε πάρει τουλάχιστον μία ισοπαλία, αν όχι ακόμα και τη νίκη.

Ειδικά στο πρώτο μέρος χάσαμε ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Αντιστάθηκε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι ειδικά από νέους παίκτες και Έλληνες και ξένους οι οποίοι πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα όλα αυτά τα παιδιά από την πρώτη στιγμή παρόλα τα πικρόχολα σχόλια έχουν την στήριξή μας. Τους πιστεύουμε και έχουμε βάλει ένα πλάνο που θα κρατήσουμε μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε.

Την ομάδα την στηρίζω και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν είναι να υπάρχει θέμα στήριξης. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να στηρίξουμε όλη αυτήν την προσπάθεια αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιατί δεν μπορούμε να λέμε από την μία πλευρά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει και όταν κερδίζει να λέμε πως δεν έχει ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα.Όταν δεν κάνει μία καλή εμφάνιση πέφτουν όλοι να φάνε τους παίκτες ή να πουν το ένα ή το άλλο.

Είναι μία νέα ομάδα. Είναι νέοι παίκτες. Χρειάζονται στήριξη, υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε ένα πολύ δύσκολο ματς και το 3-1 μας αδικεί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Είπα προηγουμένως πως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στον συγκεκριμένο κόσμο που δεν σταμάτησε. Κοιτάξτε να δείτε. Όταν βλέπεις αυτόν τον κόσμο και αυτήν την προσπάθεια σου προκαλεί συγκίνηση και σου δίνει κουράγιο να συνεχίζεις να στηρίζεις αυτήν την ομάδα και να περιμένεις να δεις πολύ καλύτερες μέρες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ