2012-10-07 11:55:28
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ
Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε χθες τις νίκες του στον Β’ προκριματικό όμιλο επικρατώντας με 3-0 σετ επί του Φοίνικα μέσα στη Σύρο δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμος και για την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαίνεται από το σκορ, ωστόσο τη δεδομένη χρονική φάνηκε ότι είμαστε λίγο περισσότερο πιο έτοιμοι από τον Φοίνικα, χωρίς να είμαστε και στο βαθμό που θέλουμε. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο και πλέον κοιτάμε το ματς με την Λαμία που είναι μια καλή ομάδα και μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα».

«Φάνηκε και σήμερα ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας με εξαίρεση το πρώτο σετ, αφού είχαμε προβλήματα στην υποδοχή ενώ και επιθετικά δεν είχαμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές», παραδέχθηκε ο Χρήστος Πάτρας και συμπλήρωσε:

«Αύριο με τον Μίλωνα είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του αγώνα με την Κηφισιά, όπου ελπίζω να είμαστε καλύτεροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ