2012-10-07 12:33:01
Φωτογραφία για Αναγνώστης κάνει λόγο για ποτάμι που παρασέρνει
Το ποτάμι της παρακμής ξεχείλισε και παρασύρει στο πέρασμα του κάθε τι που κάποτε θεωρούνταν δεδομένο Κανένας νόμος, καμία εξουσία, κανένας ηθικός κανόνας δεν έχει πια αξία στην διαλυμένη πια Ελλάδα.

Στα προηγούμενα χρόνια της τεχνητής ευδαιμονίας μας καλλιεργήθηκε ένα πνεύμα αμφισβήτησης προς κάθε παραδοσιακή αξία, προς κάθε μορφή εξουσίας και σήμερα που χάθηκε το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα απομείναμε ένα κακάσχημο κουφάρι που αναζητά δικαιολογίες για να συνεχίσει την άδεια ύπαρξη μας.

Σήμερα το μόνο που απέμεινε στην Ελληνική κοινωνία είναι ο Φθόνος ,η ανομία ,και τελικά η απόγνωση του να ζείς σε ένα κράτος εφιάλτη που κανείς, με πρωτο διδαξαντα το κράτος και την εξουσία, δε σέβεται και δεν εφαρμόζει κανένα νόμο με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτο ένα αίσθημα αδικίας από παντού.

Εάν οι Έλληνες δεν ξεπεράσουμε αυτό το αίσθημα ιδιοτέλειας που δεν επιτρέπει σε καμία κοινωνική ομάδα να αναλογιστεί το δικό της μερίδιο βάρους και απλά αναζητά άλλους να θυσιαστούν για να μη χάσει αυτή τα προνόμια της, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουμε σε έναν νεο εμφύλιο που θα μας διαλυσει ολοκληρωτικά και θα στερήσει απο τα παιδιά μας τη δυνατότητα να ζήσουν σε ένα οργανωμένο κράτος.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ