2012-10-07 22:18:02
Φωτογραφία για ΣΑΡΡΗΣ : ΟΧΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μίλησε στον "Real FM" και στην εκπομπή "Real Sports", για την εκλογή του στην ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην αρχική του τοποθέτηση, υποστήριξε: "Στις πρώτες μας σκέψεις είναι να αρχίσουμε σιγά σιγά να υλοποιούμε ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο που έχουμε. Συλλογικά, όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Βασικός άξονας της ομοσπονδίας είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ξέρετε όλοι ότι τα τελευταία χρόνια κάτι έχει γίνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από οικονομικής πλευράς. Μιλάω για τις Ενώσεις όχι για τις ομάδες. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε τις Ενώσεις πιο λειτουργικές, καθώς οι Ενώσεις είναι το κύτταρο του ποδοσφαίρου".

Σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχουν πόροι, υποστήριξε: "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι συγκριτικά με τέσσερα χρόνια πριν, τα οικονομικά της Ομοσπονδίας είναι πολύ καλύτερα. Η διοίκηση του κ. Πιλάβιου σε αυτόν τον τομέα ήταν αρκετά έως πολύ καλή θα έλεγα".


Για το τι θα άλλαζε πρώτο αμέσως, εφόσον ήταν εφικτό, απάντησε: "Εκείνο που θα άλλαζα πρώτο είναι το πρόβλημα της αναξιοπιστίας όσον αφορά την Ομοσπονδία και όσον αφορά τις Ενώσεις".

Για την καυστική ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, σχολίασε: "Θεωρώ ότι πρόκειται για έναν μεμονωμένο περιστατικό το οποίο καλό θα είναι να μη δώσουμε συνέχεια. Θα πρέπει πρώτα απ' όλα οι ίδιοι οι παράγοντες να υπηρετήσουν αυτή την ανάγκη".

Για την εθνική ομάδα, ξεκαθάρισε: "Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Θα βαδίσουμε στην πορεία που έχει χαράξει ο Φερνάντο Σάντος. Θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα όπως τη λειτουργικότητα ορισμένων τμημάτων, όχι της ανδρικής ομάδας, η εθνική ομάδα δεν είναι μόνο μία, είναι πολλές. Θα ξεκινήσουμε από τις υποδομές. Τώρα θα κάνουμε την εθνική Κ-23 όπως έχει ζητήσει ο κύριος Σάντος. Είναι ένα πάρα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα που θα το υλοποιήσουμε, έχουν γίνει τα πρώτα βήματα, εμείς θα προσπαθήσουμε να βαδίσουμε ακόμη γρηγορότερα".

Για τη διαιτησία και το αν θα γίνουν προσπάθειες να βελτιωθεί, τόνισε: "Εγώ νομίζω πως για τη διαιτησία έχουν γίνει πολλά βήματα. Δεν μπορώ να πω ότι όλα είναι τέλεια. Πέρσι άλλωστε ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που έλεγαν ότι η διαιτησία τα πήγε πάρα πολύ καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα. Θα πρέπει να το δούμε και επικοινωνιακά με τους παράγοντες γιατί εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε αυτόν τον τομέα να εφαρμόσουμε πιστά τους κανονισμούς. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς παρεκκλίσεις και χωρίς παρεμβάσεις. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας".

Για τον αγώνα της εκλογής του, υποστήριξε: "Ο αγώνας ήταν δύσκολος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Ενώσεις, όχι μόνο αυτές που με ψήφισαν αλλά και όσες δεν με ψήφισαν, καθώς, τουλάχιστον τη μέρα των εκλογών κύλησαν όλα ομαλά. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με ψήφισαν γιατί δέχτηκαν πιέσεις, πιέσεις για τις οποίες όταν έμαθα, δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνονται".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ