2012-10-07 22:53:01
Φωτογραφία για Σε έξαρση η διακίνηση λαθραίων τσιγάρων
Δεν προλαβαίνουν να κατάσχουν λαθραία τσιγάρα οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα! Τα κυκλώματα των λαθρεμπόρων χρησιμοποιούν αλλοδαπούς ως «βαποράκια» για την διακίνηση, που βρίσκεται σε έξαρση τις τελευταίες ημέρες. Στις Σέρρες, συνελήφθησαν δυο Βούλγαροι ηλικίας 24 και 25 χρόνων, όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τους σταμάτησαν για έλεγχο στην εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης και βρήκαν στο φορτηγό τους 500 λαθραία πακέτα τσιγάρων χωρίς την ενδεικτική ταινία ασφαλείας για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.

Στο Βόλο, συνελήφθη ένας 27χρονος Πακιστανός που διέθετε προς πώληση 240 πακέτα για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί δασμοί και φόροι. Τα τσιγάρα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου, ενώ ο αλλοδαπός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Στη Λιβαδειά, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. συνέλαβαν έναν 23χρονο Πακιστανό όταν τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο. Πάνω του βρέθηκαν 158 πακέτα με λαθραία τσιγάρα διαφόρων μαρκών χωρίς ταινία φόρου κατανάλωσης που θα σταλούν στο Τελωνείο Οινοφύτων και 80 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις παράνομες πωλήσεις. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μία δύσκολη νίκη...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μία δύσκολη νίκη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ