2012-10-11 12:54:03
Φωτογραφία για Απολογείται ο «πρωταγωνιστής» του φονικού στην Ανακρίτρια Ηλείας - Τι ισχυρίζεται
Απολογείται σήμερα Πέμπτη στις 13.00 στην Ανακρίτρια Ηλείας ο φερόμενος ως δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Άσπρα Σπίτια, που στοίχισε τη ζωή στον 43χρονο συντοπίτη του, Μαρίνο Μακρή.

Ο 56χρονος, συνταξιούχος αστυνομικός, από την Τριποταμιά, παραδόθηκε την ίδια ημέρα του φονικού, νωρίς το απόγευμα στις Αρχές, όπου παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, μαζί με τον δικηγόρο του, Κώστα Γιαννάτο και αφού, σύμφωνα με πηγές, προηγήθηκαν παρεμβάσεις συγγενών του που τον προέτρεπαν να παραδοθεί.

Την ίδια μέρα το βράδυ, ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στον χώρο όπου υπέδειξε πως είχε πετάξει το όπλο και το οποίο βρισκόταν περίπου πεντακόσια μέτρα από το σημείο του φονικού.

Οι ισχυρισμοί του

Πηγές αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης στους ισχυρισμούς του στους αστυνομικούς, φέρεται να είπε πως ήλθε σε διαπληκτισμό το πρωί της Τρίτης με τον 43χρονο, Μαρίνο Μακρή, με το θύμα να τον χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο.


Επίσης, ο 56χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως βρέθηκε λίγο αργότερα τυχαία στο δρόμο των τριών ανδρών, του πατέρα, του αδελφού και του θύματος και αφού προσπέρασε τον πατέρα με το τρακτέρ, προσπάθησε να προσπεράσει και τον άτυχο 43χρονο, που προπορευόταν με το μηχανάκι του.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο 56χρονος, το θύμα τού έκλεινε τον δρόμο, με αποτέλεσμα ο ίδιος για εκφοβισμό να τον χτυπήσει ελαφρά με το αυτοκίνητό του στην πίσω πλευρά.

Εκεί, σταμάτησαν και οι δύο με το θύμα να επιτίθεται προς το μέρος του. Ο δράστης, φέρεται να έχει ισχυριστεί πως πήρε την καραμπίνα από το αμάξι, την οποία του είχε δανείσει ένας φίλος του και πυροβόλησε στον αέρα δύο φορές.

Θρήνος στην κηδεία του 43χρονου

Χθες (10/10) στις τρεις το μεσημέρι τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου 43χρονου Μαρίνου Μακρή στην Τριποταμιά, που έπεσε νεκρός από σφαίρες κυνηγετικού όπλου στην περιοχή των Άσπρων Σπιτιών. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία έμαθε για το θάνατο του παιδιού της αργά το βράδυ της Τρίτης.

Η γυναίκα, υποβασταζόμενη από στενούς συγγενείς της οικογένειας, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον άδικο χαμό του παιδιού της. Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του και ο αδελφός του Μαρίνου, που την προηγούμενη μέρα, ήταν μαζί του δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο 43χρονος χάθηκε.

Ξέσπασε ο αδελφός

«Ήσουν το καλύτερο παιδί, όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια για σένα αδελφέ μου και δεν είχες πειράξει κανένα. Ζούσαμε 25 χρόνια χωριστά και όταν επέστρεψες πίσω σου είπα πως θα σου προσφέρω τα πάντα. Μου απάντησες κι εσύ το ίδιο», είπε ξεσπώντας σε λυγμούς, λίγο πριν το τελευταίο αντίο ο αδελφός του, που θέλησε με λόγια καρδιάς να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο του αδελφό.

Δίπλα ο πατέρας του που πάντα καμάρωνε τα δύο αδέλφια και τώρα έπρεπε κι εκείνος να αποχαιρετίσει το ένα από τα δύο, τόσο ξαφνικά. Την εξόδιο ακολουθία παρακολούθησαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι, συντοπίτες του 43χρονου.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο - Ο Χάρος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο - Ο Χάρος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ