2012-10-11 13:30:06
Φωτογραφία για «Παίζονται» δύο θέσεις
Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει στο 4-4-2 για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Βοσνία. «Ανοιχτή» μία θέση στην επίθεση και μία στο δεξιά άκρο της μεσαίας γραμμής.

Το ματς με τη Βοσνία είναι κρίσιμο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αποτελώντας το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής τεστ στο δρόμο για τη Βραζιλία. Παρά τις αντιξοότητες με τους τραυματισμούς του Λουκά Βύντρα και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, όλοι στην Εθνική αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στο 4-4-2 και ουσιαστικά το δίλημμα του είναι για δύο θέσεις. Αφενός στην επίθεση, όπου Σαμαράς, Γκέκας και Σαλπιγγίδης διεκδικούν δύο θέσεις και στα δεξιά, όπου θα παίξει είτε ο Νϊνης, είτε ο Μανιάτης. Οι δύο παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάλογα με την προσέγγιση που θα αποφασίσει ο Σάντος, θα επιλέξει έναν εκ των δύο.

Κατά τα άλλα, ο Καρνέζης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος και Σπυρόπουλος στην άμυνα και οι Κατσουράνης, Φορτούνης και Τζιόλης στη μεσαία γραμμή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ