2012-10-11 18:34:31
Φωτογραφία για Οι μικροί δεν το είδαν...αγγαρεία
Νικηφόρο το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο Λιτόχωρο απέναντι στον Βατανιανό. Μπροστά σε 9000 φίλους του που χρειάστηκε μάλιστα να δώσουν και 10 ευρώ για το εισιτήριο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 με τον Γιώργο Δώνη να χρησιμοποιεί και τους δεκαεπτά παίκτες που είχε στην διάθεση του. Απουσίαζαν εννιά διεθνείς και αρκετοί τραυματίες.

Σημείο αναφοράς η παρουσία του Γκαρσία που έπαιξε για ένα ημίχρονο και έδειξε να είναι έτοιμος για τον αγώνα του άλλου Σαββάτου με την ΑΕΚ. Ο Δώνης παρέταξε κεντρικό αμυντικό τον Ετό αφού δεν είχε άλλη λύση. Το πρώτο μέρος αν εξαιρέσουμε ένα δοκάρι του Αποστολόπουλου στο 41΄ είχε τον ΠΑΟΚ με την κατοχή μπάλας αλλά φλύαρο και επιπόλαιο στην τελική προσπάθεια. Σε αυτό το πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους ακόμπο, Έτο, Λίνο, Αποστολόπουλο, Στάμου, Κάτσε, Γεωργιάδη, Δεμιρτζόγλου, Λόρενς, Γκαρσία και Γιάννου. Στο δεύτερο μέρος ο Γκαρσία αποσύρθηκε όπως και οι Δεμιρτζόγλου και Χακόμπο και πέρασαν οι Παναγιωτούδης, Κίτσιου και Γιακουμής αντίστοιχα
. Στο 56' ο Βασίλης Παπαδόπουλος πήρε τη θέση του Γιάννου. Ο νεαρός που πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα Κ17, άνοιξε το σκορ με υποδειγματικό πλασέ στο 56' ενώ στο 83' ο ίδιος παίκτης και με τη βοήθεια της τύχης (η μπάλα κόντρασε σε αντίπαλο) έκανε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Ένα λεπτό αργότερα ο Κίτσιου σημάδεψε το δοκάρι. Κίτσιου και Παπαδόπουλος άρεσαν από τον νωθρό ΠΑΟΚ που πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς με την ΑΕΚ το άλλο Σάββατο. Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:  Χακόμπο (46' Γιακουμής), Έτο, Λίνο (62΄ Δεληγιαννίδης), Αποστολόπουλος, Στάμου, Κάτσε (62΄ Κιόσε), Γεωργιάδης, Δεμιρτζόγλου(46' Κίτσιου), Λόρενς, Γκαρσία (46' Παναγιωτούδης)  Γιάννου (56' Παπαδόπουλος Β.)
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ