2012-10-11 19:12:44
Φωτογραφία για Πιο Παναθηναϊκός πεθαίνεις από τα... γέλια!
Απίστευτες καταστάσεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Νωρίς σήμερα το απόγευμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ατύπως μοίρασε στους δημοσιογράφους την πληροφορία ότι απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ με αφορμή τον τραυματισμό του Χριστοδουλόπουλου και του Βύντρα. Υποστήριξε πώς στην επιστολή άσκησε δριμύτατη επίθεση στον Σάντος για τον τρόπο εκγύμνασης αλλά και στο ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας.

Λίγες ώρες αργότερα ο Σάντος τους ξεφτέλισε όπως και ο Φύσσας. Επιβεβαίωσε την επιστολή αλλά όχι και το περιεχόμενο της. Καμιά κρίση στην δουλειά του Σάντος και καμιά αμφισβήτηση στον τρόπο που λειτουργεί το ιατρικό επιτελείο. Μέχρι το βράδυ η ΕΠΟ αναμένεται να δημοσιοποιήσει την επιστολή.

Είναι προφανές πώς στον Παναθηναϊκό έχουν χάσει την μπάλα και πλέον και με ΨΕΥΔΗ προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω την εικόνα του "δεν μασάω και όλους τους γ#$$$^.."

Έτσι πιστεύουν ότι θα αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις δικές τους ευθύνες για τα χάλια της ομαδας. Εμπλέκοντας, οι αθεόφοβοι και οι άθλιοι και την Εθνική Ομάδα Φυσικά ο Σάντος τους απάντησε και σε προηγούμενη ανάρτηση σας ενημερώσαμε ακριβώς το τι είπε.

Προσθέτουμε: γιατί κανείς άλλος παίκτης στην ΕΘνική δεν τραυματίστηκε; Δεν έχουν φουλ σεζόν οι άλλοι παίκτες; Για τον Σο που πέντε μήνες έχει θλάση θα ασχοληθούν στον Παναθηναϊκό; Απλά τα πράγματα: Πιο Παναθηναϊκός πεθαίνεις από τα γέλια!
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ