2012-10-11 19:28:55
Φωτογραφία για Λήστεψαν, κορόϊδεψαν τον Λαό του Άρη !
Λίγες μέρες μετά το "ντου" στη καφετέρια του πρώην προέδρου του Super-3 Γιάννη Σαουρίδη -συμβάν που ξεχνιέται σιγά σιγά- ένα είναι το σκεπτικό της "συνάντησης" των οπαδών του Άρη με τον ίδιο.

Και αναφέρεται το παράδειγμα του Σαουρίδη γιατί όσοι βρέθηκαν στο περιστατικό ακόμη θα θυμούνται τις εξοργισμένες φωνές των οπαδών του Άρη όπως "μας κορόιδεψες", "πιστέψαμε σε σένα", "μας πρόδωσες" !

Φωνές διαμαρτυρίας προς το πρόσωπο του πρώην "ισχυρού" άντρα του Super-3.

Φωνές διαμαρτυρίας που έβγαιναν μέσα από τη ταλαιπωρημένη αλλά περήφανη Αρειανή ψυχή που εξαπατήθηκε όχι μόνο από τον Σαουρίδη αλλά από ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα που ήρθε να "στεριώσει" σε αυτό που αγαπάει περισσότερο ο Αρειανός στη ζωή του (μαζί με οικογένεια και Θρησκεία).

Οι φωνές αγανάκτησης απευθύνονταν σε όλους όσους έκαναν κακό στον Άρη στο πρόσφατο παρελθόν.

Τον Άρη τον λήστεψαν, τον έκλεψαν, τον μίκρυναν, τον έφτασαν στη σημερινή κατάντια, στο χείλος του γκρεμού, "βυθισμένο" στα οικονομικά του προβλήματα με τη πλήρη εξαφάνιση προ των πυλών !


Λήστεψαν, έκλεψαν, κορόϊδεψαν τον ίδιο το Λαό του Άρη που με υπομονή και επιμονή έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη του για να δεί τον Θεό του Πολέμου εκεί στα ψηλά μονοπάτια, όπως αρμόζει η ιστορία του.

Αντ' αυτού, προηγούμενες διοικήσεις, φερέφωνα, επαγγελματίες οπαδοί και δημοσιογράφοι έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

Να βάζουν το χέρι στη τσέπη τους, όχι όμως για το καλό του Άρη αλλά για να "αποθηκεύσουν" όσο πιο βαθιά γίνεται στο παντελόνι τους τα χρήματα ενός ολόκληρου Λαού που πίστεψε σε όλους αυτούς.

Προδώθηκαν τα όνειρα χιλιάδων ανθρώπων και οι συνέπειες -εκτός της δυσμενής οικονομικής θέσης στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης- είναι εξοντωτικές !

Είναι εξοντωτικές γιατί χάθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό η εμπιστοσύνη των φίλων του Άρη απέναντι σε πρόσωπα, σε διοικήσεις, σε παράγοντες, σε θεσμούς.

Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου του Άρη που έχει απομακρυνθεί από τα κοινά του Συλλόγου γιατί έχει αηδιάσει κυριολεκτικά με όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και που σήμερα ο Άρης καλείται να πληρώνει τα "εγκλήματα" του παρελθόντος.

Το θέμα είναι τι γίνεται από 'δω και στο εξής.

Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να στηρίξει τη νέα προσπάθεια με τη παρουσία του στο γήπεδο και στα κοινά του Συλλόγου.

Ταυτόχρονα να ζητήσει και τη παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται πραγματικά για την εξόντωτικη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ