2012-10-13 06:15:03
Φωτογραφία για Τα πάντα για το μακιγιάζ ματιών της νέας σεζόν
Η νέα σεζόν είναι εδώ και απαιτεί από εσένα ένα πράγμα: να δώσεις έμφαση στα μάτια σου με κάθε τρόπο. Δεν είναι μόνο οι βλεφαρίδες που με την μάσκαρα γίνονται πιο έντονες και καθηλωτικές αλλά είναι και το μαύρο άι-λάινερ, οι μαύρες σκιές και το σμόκι-άι ακόμη και τα έντονα φρύδια που πλαισιώνουν τα μάτια σου που δίνουν όλο το βάρος στο μακιγιάζ των ματιών σου.

Αγαπημένο μου άι-λάινερ: το άι-λάινερ και φέτος έχει μια σημαντική θέση στο νεσεσέρ μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν αφού συνεχίζει και συγκλονίζει και σε μεταμορφώνει. Η γραμμή του άι-λάινερ σου είναι χοντρή και εντυπωσιακή αφού τονίζει το μάτι ειδικά αν το απλώσεις στο επάνω βλέφαρο ενώ για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό λουκ άπλωσε μια λετπή γραμμή και στο κάτω βλέφαρο.

H μάσκαρα, οι βλεφαρίδες και τα άλλα: και φέτος η ένταση που δίνετε στο βλέμμα σου είναι καθοριστική για το μακιγιάζ ολόκληρου του προσώπου σου. Φέτος μην μείνεις στην μια στρώση μάσκαρα αφού τα μάτια τονίζονται πολύ με την μάσκαρα και ακόμη και οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η μαύρη μάσκαρα γίνεται προέκταση του χεριού σου και το σμόκι-άι επιστρέφει για να κάνει ακόμη πιο μυστηριώδεις τις εμφανίσεις σου. Το σμόκι σου γίνεται με μαύρη σκιά και είναι πολύ έντονο όπως απαιτούν τα νέα τρεντ και εσύ μεταμορφώνεσαι σε beauty queen!


Μεταλλιζέ λέω και κλαίω: και φέτος οι μεταλλικές σκιές σε βάζουν στην καρδιά της μόδας και δίνουν στα μάτια σου μια βαθιά και ταυτόχρονα εκθαμβωτική λάμψη. Το διαχρονικό ασημί, το σκούρο μπλε και μαύρο και το χρυσό αλλά ακόμη και το πράσινο της χρυσόμυγας είναι χρώματα που στην μεταλλική εκδοχή τους δίνουν στα μάτια σου την προσοχή που τους αξίζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα μπεις στον πειρασμό και θα τολμήσεις τις μεταλλικές σκιές που θα κόψουν την ανάσα!

Πυκνά και μακριά: τα φρύδια και τη νέα σεζόν οφείλουν να μην είναι τσουρωμαδημένα αλλά αντίθετα να είναι καλοβγαλμένα και πυκνά αλλά και μακριά. Γενικά μην ξεχνάς ότι τα φρύδια είναι εκείνα που δίνουν "αξία" στα μάτια και το μακιγιάζ των ματιών σου αφού τα πλαισιώνουν και τους δίνουν την προσοχή που έχουν ανάγκη. Ειδικά με απαλό σχεδόν natural μακιγιάζ δείχνουν τέλεια και τραβούν την προσοχή στα υπέροχα ματάκια σου!

Εναλλακτικό μου πολύχρωμο σμόκι-άι: κάθε φθινόπωρο ή χειμώνα το σμόκι-άι είναι και πάλι in. Φέτος όμως το σμόκι-άι έρχεται πιο ανανεωμένο και εκτός από την κλασική μαύρη εκδοχή του (με βάση την μαύρη σκιά) θα το δεις έχοντας για βάση μοβ σκιά αλλά και πράσινη ή και με συνδυασμό των δύο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο πολύχρωμο σμόκι θα σε κερδίσει φέτος ειδικά αν δεν θέλεις το μακιγιάζ σου να έιναι πολύ αυστηρό και προτιμάς την απαλή εκδοχή του!

Το επόμενο πρωί: άλλο ένα περίεργο αυτή τη φορά τρεντ στο μακιγιάζ ματιών είναι τα μουτζουρωμένα μάτια που δείχνουν σαν να μην έχεις ξεβαφτεί από το προηγούμενο βράδυ. Για να το πετύχεις δεν έχεις παρά όντως να κοιμηθείς αφήνοντα τη μάσκαρα στα μάτια! Τώρα καταλαβαίνεις πόσο ?μπροστά? ήσουν όλα αυτά τα χρόνια που κοιμόσουν χωρίς να ξεβάψεις τα μάτια και δημιούργησες τρεντ. Βέβαια μην το επαναλαμβάνεις και συνέχεια γιατί δεν είναι ότι καλύτερο να κοιμάσαι με την μάσκαρα κυρίως για τις βλεφαρίδες που μπορεί να τις βρεις αποδεκατισμένες το πρωί!
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ