2012-10-13 09:16:05
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ : ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο τε-α-τετ που είχαν οι δυο άνδρες την Παρασκευή. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των ερυθεόλευκων διευκρίνισε στον Πορτογάλο τεχνικό πως βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο για τον βοηθήσει και του τόνισε πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις αποφάσεις του τεχνικού τιμ, έχει ο Πορτογάλος.

Χαρακτηριστικά, ο Νικοπολίδης φέρεται να τόνισε στον Ζαρντίμ: «Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να ξεκινήσω και εγώ την καριέρα μου από εδώ. Πάνω από όλα ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Θα είμαι δίπλα σου. Εσύ είσαι ο προπονητής, εσύ θ' αποφασίζεις. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω».

Στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να δημιουργηθεί μια βάση τεχνικού επιτελείου, αποτελούμενη από ανθρώπους που θα προέρχονται από την ομάδα και θα πλαισιώνεται από τον προπονητή της ομάδας και τους εκάστοτε συνεργάτες του.

Επίσης, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως η επιστροφή του Νικοπολίδη στο Λιμάνι ήταν στις σκέψεις της διοίκησης τους τελευταίους μήνες και δεν πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε τις τελευταίες ημέρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ