2012-10-14 01:03:02
Φωτογραφία για Θέλεις μπουζούκια; Πάμε. Τα σχήματα, οι τιμές και όσα πρέπει να ξέρεις
Δες ποια ονόματα θα συνεργαστούν, τις τιμές αλλά και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΑθήναS Club @ Διογένης StudioΠοιους θα ακούσεις: Τον Σάκη Ρουβά (συστάσεις δε χρειάζονται), την Αγγελική Ηλιάδη (ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της) και τις Μέλισσες.

Τι θα ακούσεις: Τη μεγάλη επιτυχία του Σάκη "Τώρα" που κυκλοφορεί και σε remix, την Αγγελική Ηλιάδη να μιλά με την καρδιά της και τις Μέλισσες να τραγουδούν "Σαν σκιά".

Budget: Φιάλη ουίσκι 140 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 15 ευρώ.

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο

Λεωφόρος Συγγρού 259, Νέα Σμύρνη

Τηλ: 210-9425754

PosidonioΠοιους θα ακούσεις: Τον Αντύπα να σου θυμίζει εποχές 90s, τη Δέσποινα Βανδή και τους "κάνε-με-να-ανέβω-πιο-ψηλά" Vegas.

Τι θα ακούσεις: Light λαϊκό από την Δέσποινα ("Έχει ο καιρός γυρίσματα", "Μου' χεις περάσει"), πιο βαρύ από Αντύπα για τους καψούρηδες ("Μωρό μου καλησπέρα, σε σκεφτόμουν όλη μέρα) και Vegas για αυτούς που έχουν πιο light ακούσματα.


Budget: Φιάλη ουίσκι 160 & 180 ευρώ. Κρασί 80 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 15 ευρώ.

Μέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ: 2108941033, 35

ΒοτανικόςΠοιους θα ακούσεις: Τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα από το περσινό που συνεργαζόταν με τη Μαρινέλλα, την Έλενα Παπαρίζου ανανεωμένη και σε πιο dance έκδοση και τον Λευτέρη Παντάζη ο οποίος θα σε ταξιδέψει πάνω σε μαγικά χαλιά.

Τι θα ακούσεις: Τα ζεϊμπέκικα της Νατάσας Θεοδωρίδου από το "Δε σ' αδικώ" μέχρι την "Κόκκινη γραμμή". Τα ποπ-dance τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου με την πιο πρόσφατη επιτυχία "Party all the time" και τον ΛΕ-ΠΑ να σε διατάζει να βασανιστείς και αν είσαι... "μωρό" να ανέβεις στην πίστα.

Budget: Φιάλη ουίσκι 160 & 130 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 10 ευρώ.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Κασσάνδρας 19 - Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση

Τηλ: 210.3473835

TeatroΠοιους θα ακούσεις: Την Πάολα να σου λέει να την αφήσεις ήσυχη, τον Βασίλη Καρρά να αναρωτιέται "Για δες ποια μιλάει" και τον Παντελή Παντελίδη να σου λέει ότι δεν ταιριάζετε.

Τι θα ακούσεις: Λαϊκα, λαϊκά, λαϊκά. Τόσο λαϊκό που φεύγοντας ένα αντικαταθλιπτικό θα το χρειαστείς. Εκτός και αν είσαι καψούρης και το δεις σαν ψυχοθεραπεία.

Budget: Δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το νυχτερινό κέντρο

Πρεμιέρα: Τέλη Νοεμβρίου

Λ. Ποσειδώνος 26-28, Καλλιθέα,

τηλ:2109400726

Αθηνών ΑρέναΠοιους θα δεις: Τον Αντώνη Ρέμο να σου τραγουδά τη νέα του επιτυχία "Τα Σάββατα", τον Στέλιο Ρόκκο να... ροκάρει (και όχι μόνο) και την Ελένη Φουρέιρα να χορεύει υπό τους ρυθμούς του Reggaeton.

Τι θα ακούσεις: Τα πάντα. Είναι ίσως το μοναδικό πρόγραμμα που τα συνδυάζει όλα. Από λαϊκά, ποπ, dance μέχρι ροκ. Θα χορέψεις το ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους "Έκρυψα το πρόσωπό μου", θα λικνιστείς σε πιο dance ρυθμούς με το "Άσε με" ενώ ο Στέλιος Ρόκκος θα βάλει φωτιά στη άμμο.

Budget: Φιάλη ουίσκι 160 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 15 ευρώ.

Πρεμιέρα: 26 Οκτωβρίου

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Πειραιώς 166, Γκάζι

Τηλ: 2103471111

FantasiaΠοιους θα ακούσεις: Τον... συνήθη ύποπτο του Fantasia, Νίκο Βέρτη να αναρωτιέται αν όντως είσαι ένα αστέρι και την Τάμτα να σε καλεί... κοντά της.

Τι θα ακούσεις: Θα ικανοποιήσεις τον ποπ εαυτό σου στην Τάμτα ("Κοντά σου", "Κοίτα με") και τη λαϊκή πλευρά σου στο πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη με τα υπέροχα -ομολογουμένως- φώτα που συνοδεύουν τις επιτυχίες του.

Budget: Φιάλη ουίσκι 160 & 190 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 15 ευρώ.

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό

Τηλ: 2108940203, 2108940302

Lav @ Kentro AthinonΠοιους θα ακούσεις: Την "απόλυτη" Άννα Βίσση να κυριαρχεί στο λαϊκό κομμάτι της βραδιάς, την Demy σε μια ακόμα σημαντική συνεργασία να αναλαμβάνει το ποπ κομμάτι και τον Νίκο Ζωϊδάκη με τις μαντινάδες του.

Τι θα ακούσεις: Μουσική ποικιλία και εδώ. Άννα Βίσση να ξεσηκώνει με τα τσιφτετέλια και τα ζεϊμπέκικα, την Demy να σου τραγουδά "Μόνο μπροστά" και τον Νίκο Ζωϊδάκη να φέρνει αέρα Κρήτης στην Αθήνα.

Budget: Φιάλη ουίσκι 160 & 180 ευρώ. Κρασί 80 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 10 ευρώ.

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Πειραιώς 142 & Πέτρου Ράλλη

Τηλ: 2103454108, 2103454888

Ιερά ΟδόςΠοιους θα ακούσεις: Τον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδά το "Ένα τσιγγανάκι είπε" αλλά και τη Φανή Δρακοπούλου να εμψυχώνει τους χωρισμένους λέγοντάς τους πως και αν από τη ζωή τους είναι απών ε και... λοιπόν;

Τι θα ακούσεις: Μόνο λαϊκά. Με τον "άρχοντα" της πίστας να συνοδεύεται για ακόμα μια χρονιά από ντάμα. Αυτή τη φορά η Φανή Δρακοπούλου η οποία ξεσηκώνει στο λαϊκό της πρόγραμμα.

Budget: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από το μαγαζί.

Πρεμιέρα: 2 Νοεμβρίου

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι

Τηλ: 2103428272-5

ΦωταέριοΠοιους θα ακούσεις: Τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Thalassa People's Stage να συνεχίζει τη χειμερινή σεζόν σε ένα νέο μαγαζί που βρίσκεται στο Γκάζι. Συγκεκριμένα στο Φωταέριο, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη.

Τι θα ακούσεις: Και εδώ λαϊκά. Και μόνο λαϊκά. Με τους δύο τραγουδιστές να κουβαλούν επιτυχίες όπως: "Σάββατο", "Τέσσερις", "Δύσκολα φεγγάρια" (Γιώργος Μαζωνάκης), "Να' τανε απόψε", "Τόσα δειλινά", "Τα παιδιά των φαναριών" το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείς αν έχεις τέτοια ακούσματα.

Budget: Δεν έχει ανακοινωθεί από το μαγαζί.

Πρεμιέρα: 7 Δεκεμβρίου η πιο πιθανή ημερομηνία.

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Οδός Πειραιώς 178 (πρώην Cosmostage)Ποιους θα ακούσεις: Την Πέγκυ Ζήνα, τον Δήμο Αναστασιάδη ο οποίος τελευταία σημειώνει επιτυχία, τον watch-my-dance Λούκα Γιώρκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τι θα ακούσεις: Κυρίως λαϊκό με τα ζεϊμπέκικα και τα τσιφτετέλια της Πέγκυς και του Λούκα και πιο ροκ ύφος από τον Δήμο Αναστασιάδη.

Budget: Φιάλη ουίσκι 140 ευρώ. Κρασί 70 ευρώ.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου

Μέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

RomeoΠοιους θα ακούσεις: Χρήστο Χολίδη, Θέλξη, Αλέξανδρο Νότα και Κωνσταντίνο Γαλανό.

Τι θα ακούσεις: Λαϊκά. Με τη Θέλξη να ερμηνεύει το αξιομνημόνευτο "Έχεις τα μάτια που λατρεύω" αλλά και τον Χρήστο Χολίδη να τραγουδά (στη Δούκισσα) "Με ρωτάς αν σε αγαπάω ναι, ναι, ναι".

Budget: Φιάλη ουίσκι 140 ευρώ. Κρασί 70 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 10 ευρώ.

Μέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Ελληνικού 1, Παραλία Ελληνικού

Τηλ: 210. 8945345, 210.8941893

CaramelaΠοιους θα ακούσεις: Γιώργο Τσαλίκη να μας λέει τα... "περαστικά του", τη Χρύσπα, Κυριάκο Κυανό και Σάκη Αρσενίου.

Τι θα ακούσεις: Καθαρά λαϊκό πρόγραμμα με λίγες ποπ πινελιές από τον "Σε-σε" Γιώργο Τσαλίκη, η Χρύσπα να μας λέει ότι της "Κάνει πλάκα ο Θεός" και τον Σάκη Αρσενίου να καίει τις γυναικείες καρδιές.

Budget: Φιάλη ουίσκι 130 & 140 ευρώ. Kρασί 70 ευρώ. Ποτό στο μπαρ 10 ευρώ.

Μέρες λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Λεωφ. Συγγρού 165, Ν. Σμύρνη

Τηλ: 2109323560-1

VoxΠοιους θα ακούσεις: Πάνο Καλλίδη, Χρήστος Μενιδιάτης, Στέλλα Καλλή.

Τι θα ακούσεις: Λαϊκά. Και μόνο.

Budget: Φιάλη ουίσκι ευρώ 140 & 170. Kρασί 75 ευρώ.

Μέρες λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Ιερά Οδός 16, Γκάζι

Τηλ: 2103411000

ΘεσσαλονίκηΜαμούνια liveΠοιους θα ακούσεις: Τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Διονύση Μακρή, δύο από τα αγαπημένα "παιδιά" της συμπρωτεύουσας.

Τι θα ακούσεις: Λαϊκά. Τη Λένα Παπαδοπούλου να τραγουδά "Τέρμα" και τον Διονύση Μακρή να σου λέει ότι ήταν η ζωή του "κόλαση και την έκανες απόλαυση".

Budget: Φιάλη ουίσκι 120 & 130 ευρώ. 110 για φοιτητές. Ποτό στο μπαρ 10 ευρώ.

Μέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Ανδρ. Γεωργίου 21, Βίλκα Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 557000

Astra LiveΠοιους θα ακούσεις: Γιώργο Γιασεμή ("Για σένα θα πεθάνω"), Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Κωνσταντίνα Σαμαρά.

Τι θα ακούσεις: Λαϊκά. Βαριά λαϊκά.

Budget: Φιάλη ουίσκι 120 ευρώ (Παρασκευή/Σάββατο), 100 ευρώ (Πέμπτη).

Μέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Φρίξου 6, Σφαγεία

Τηλ: 2310 533332

Fix LiveΠοιους θα ακούσεις: Τον Πάνο Κιάμο ο οποίος είναι η λατρεία των Θεσσαλονικιών, την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision Ελευθερία Ελευθερίου, τον ποπ Γιώργο Παπαδόπουλο και τους πιο dance Rec.

Τι θα ακούσεις: Λαϊκά από τον Πάνο Κιάμο με την πρόσφατη επιτυχία του "Κρύσταλλα", το "Aphrodisiac" της Ελευθερίας Ελευθερίου αλλά και τους Rec με danve επιτυχίες όπως "Chocolat... το χρώμα".

Budget: Φιάλη ουίσκι 150 & 170 ευρώ. Φοιτητικό: 125 ευρώ

26ης Οκτωβρίου 15, Σφαγεία

Τηλ: 2310 514666

tuned
  
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ