2012-10-14 10:20:04
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ...
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", είναι πιθανή η απόφαση να στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και με έναν άλλο παλιό παίκτη της ομάδας, τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ενώ εκτιμάται ότι η διοίκηση έχει στο πλάνο της κι άλλες διορθωτικές κινήσεις, πέραν των όποιων σκέψεων γίνονται για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Τα σενάρια για τον Γρηγόρη Γεωργάτο, αναφέρουν ότι προορίζεται είτε για την θέση του γενικού αρχηγού, είτε στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο «Γκέο» είναι ένα από τα πλεόν αγαπητά πρόσωπα στις τάξεις των ερυθρόλευκων, την στιγμή που έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την στιγμή μάλιστα που στον Ολυμπιακό έχει δρομολογηθεί μία σειρά εσωτερικών διεργασιών, το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, βρίσκεται μεταξύ αυτών που «παίζουν» για επιστροφή στο Λιμάνι

Τα σενάρια μάλιστα το τελευταίο διάστημα αρχίζουν να εντείνονται όλο και περισσότερο και όσο για τον ρόλο που μπορεί να έχει, αναφέρουν ότι μπορεί να αναλάβει ένα άτυπο ρόλο γενικού αρχηγού, από την στιγμή άλλωστε που η θέση έχει μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Τάσου Μητρόπουλου.

Παράλληλα η παρουσία του μαζί με τον Ντάρκο Κοβάβιτς στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με το Βέλγιο στο Ελληνικό, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ