2012-10-14 18:35:33
Φωτογραφία για «H Εθνική έχει βάθος και μπορεί»
Ο Βασίλης Τοροσίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο βάθος της Εθνικής που κατά την γνώμη του είναι ικανή να ανταπεξέλθει στα προκριματικά του Μουντιάλ και να πάρει την πρόκριση.

«Αναμφίβολα το αποτέλεσμα με την Βοσνία δεν μπορούμε να το κρίνουμε ως εντελώς αρνητικό. Έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Αλλά από την στιγμή που δεν κερδίζεις, καλό είναι να μην χάνεις κιόλας» τόνισε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Κρατάμε την καλή απόδοση που είχαμε και τις φάσεις που χάσαμε. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίτης. Η ομάδα έχει αποδείξει πως υπάρχει βάθος με παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παιχνίδια.

Είδαμε ότι ο Μαλεζάς έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο προπονητής υπολογίζει πως μπορούν να προκύψουν τραυματισμοί. Όσα παιδιά μπουν μπορούν να καλύψουν άψογα τους τραυματίες.

Υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας. Δεν μπορείς από την 4η αγωνιστική να πεις ότι μία ομάδα έχει πετύχει ή έχει αποκλειστεί. Στο Euro 2012 είχαμε ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες, και παρόλα αυτά περάσαμε ως πρώτοι στον όμιλο».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ