2012-10-14 19:18:01
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος με δήλωσή του στο "gazzetta.gr" κατέστησε σαφές ότι δεν τον έχει προσεγγίσει κανείς από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην ομάδα σε άλλο πόστο.

Ερωτηθείς για τα σενάρια και τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται ξανά με τον Ολυμπιακό ο Γεωργάτος δήλωσε πως «δεν μου έχει γίνει καμία επαφή από τον Ολυμπιακό για να γυρίσω στην ομάδα σε οποιαδήποτε θέση. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα αυτήν την στιγμή που μιλάμε».

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, η είδηση που ήθελε τον Γεωργάτο και πάλι κοντά στον Ολυμπιακό, είδε το φως της δημοσιότητας, επειδή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον Κοβάσεβιτς στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Βελγίου. Η συνομιλία των δύο ανδρών συνδέθηκε με το γεγονός ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.


Από εκεί και έπειτα, βάσει των όσων διαρρέονται από το περιβάλλον του πρώην παίκτη των ερυθρόλευκων και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γεωργάτος φαίνεται να έχει βάλει σε μία σειρά τις προτεραιότητές του την δεδομένη χρονική περίοδο. Πάνω απ' όλα αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπορεί ποτέ να μιλάει υποθετικά. Εάν και εφόσον του γίνει σχετική κρούση θα την εξετάσει ανάλογα.

Πάντως ο Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να κάνει και άλλες αλλαγές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έχει την θέληση να φέρει και άλλα άτομα για διάφορα πόστα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα. Οι νέες προσθήκες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν θα γίνουν πράξη στο άμεσο χρονικό διάστημα και ενώ εξετάζεται σοβαρά και το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ