2012-10-14 19:57:14
Φωτογραφία για Θέλουν πίσω τον Ιμπραίμοβιτς οι οπαδοί της Μίλαν
Πανό με το οποίο εκφράζουν την επιθυμία τους για επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στη Μίλαν, κρέμασαν έξω από τα γραφεία του συλλόγου οπαδοί των "ροσονέρι".

H αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς (αλλά και του Τιάγκο Σίλβα) αυτό το καλοκαίρι αποδυνάμωσαν αισθητά την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, κάτι που καθρεφτίζεται άλλωστε και στην 11η θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα μετά από 7 αγωνιστικές στη Serie A, και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να "χωνευτεί" εύκολα από τους οπαδούς της.

Μία δήλωση μάλιστα του "Ίμπρακαταμπρα" μεσοβδόμαδα πως ευχαρίστως θα γύριζε στη Μίλαν για να τη βοηθήσει, ήταν αρκετή για να κάνει πολλούς να τον νοσταλγήσουν και πολλούς περισσότερους να σκεφτούν πως η διοίκηση θα πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να τον ξαναφέρει στο "Μεάτσα".

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής ορισμένοι οπαδοί της Μίλαν επισκέφτηκαν την οδό Τουράτι όπου στεγάζονται εδώ και πολλά χρόνια τα γραφεία της Μίλαν και άφησε το στίγμα της Όπου στίγμα βάλτε δύο πανό (γραμμένα με κόκκινα και μαύρα γράμματα) τα οποία κρεμάστηκαν κάτω από τα γραφεία και στα οποία οι τιφόζι των Μιλανέζων απαιτούν την επιστροφή του Ιμπραίμοβιτς στην ομάδα τους.


"Δώστε μας τον δικό μας Ίμπρα" και "Κάντε το γρήγορα... Το Μιλάνο είναι μαζί του και τον θέλει πάλι εδώ".

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως όταν ρωτήθηκε ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιμπραίμοβιτς στη Μίλαν με αφορμή τα πανό υπέρ του, ήταν σαφής:

"Ο Ίμπρα θα μπορούσε να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν μόνο στην περίπτωση που πάρει κάποιο διοικητικό πόστο στην ομάδα.

Τα χρήματα που παίρνει στην Παρί δεν μπορεί να τα ισοφαρίσει καμία άλλη ομάδα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ