2012-10-14 21:09:02
Φωτογραφία για Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά για τη διάθεση ληγμένων τροφίμων
Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά 'στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενημερώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για... επικείμενη έκδοση αγορανομικής διάταξης περί της νομιμοποίησης της διάθεσης τροφίμων περασμένης διατηρησιμότητας' (ληγμένης ημερομηνίας κατανάλωσης) όπως αναγράφετε στη συσκευασία του προϊόντος) με μειωμένη τιμή.

Κύριε Υπουργέ,

Σας εφιστούμε την προσοχή οι εμπλεκόμενοι φορείς που θα καταρτίσουν οποιαδήποτε διάταξη, να ζητήσουν την άποψη και τη θέση των υπευθύνων, που άπτονται θεμάτων Δημόσιας Υγείας, σχετικά με την κατανάλωση τροφίμων, καθώς επίσης και της τυχόν διάθεσης και χρήσης αυτών μέσω των διαφόρων αναθέσεων τροφοδοσίας με χαμηλότερη τιμή, σε διάφορα ιδρύματα δημοσίου και ιδιωτικού χαρακτήρα (Κυλικεία Σχολείων - Γηροκομεία –Κυλικεία Νοσοκομείων – Κυλικεία Στρατού- υπαίθριους χώρους – Καντίνες κ.λ.π).

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά επειδή η κατανάλωση τροφίμων θεωρείται ένα ευαίσθητο Υγειονομικό θέμα, θα παρακολουθήσει με άγρυπνο μάτι τις εξελίξεις του θέματος και θα επανέλθουμε εκ νέου.'
iatronet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ