2012-10-14 21:42:22
Φωτογραφία για ΤΑ... ΛΕΝΕ ΑΥΡΙΟ ΖΑΡΝΤΙΜ - ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν αύριο στο Ρέντη και με την απογευματινή προπόνηση θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη.

Η αυριανή προπόνηση αναμένεται να είναι ξεχωριστή για την ομάδα αλλά και τον Αντώνη Νικοπολίδη καθώς ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων θα κάνει ντεμπούτο ως βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία του Θρύλου.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η συνάντηση που θα έχουν πριν από την προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός με τον νέο του βοηθό και όπως όλα δείχνουν το παρών σε αυτή τη συνάντηση θα δώσει και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Νικοπολίδης θα παρουσιάσει στον Ζαρντίμ τις σκέψεις του για πράγματα που ο ίδιος θεωρεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα και ο Πορτογάλος τεχνικός είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν τελικά θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Σε ότι αφορά τώρα το αγωνιστικό σκέλος, ο 38χρονος προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, αφού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Φετφατζίδη, τον Ζαραδούκα και τον Γκρέκο ενώ θεωρείται πολύ πιθανή η χρησιμοποίηση των Βλαχοδήμου - Τάτου σαν αλλαγές.

Από την αυριανή προπόνηση των ερυθρόλευκων θα απουσιάσουν οι διεθνείς, πλην του Κοντρέρας, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Χιλής με την Αργεντινή και αναμένεται να είναι αύριο στο Ρέντη, όπως έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ