2012-10-14 22:02:06
Φωτογραφία για Αριάδνη σ’ αγαπώ! Σε παντρεύει ο νταβάς σου ???
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

 

Ναι! Σ εσένα την έμπειρη νταρντάνα απευθύνομαι. Και σε θέλω όπως είσαι. Ακριβώς όπως σε γνώρισα μέσα στο Δημόσιο Μπουρδέλο που με καταδίκασε να ανδρωθώ η τσατσά Ρουσφετόβια.

Σε θέλω όπως είσαι και σε θέλω πολύ! Σε θέλω γιατί σεβόμενη το νταβατζηλίκι που πλήρωναν οι γονείς μου για λογαριασμό μου , στην αγέραστη τσατσά σου και στους αδίστακτους εργοδότες σου,  από τότε που γεννήθηκα, αλλά και το νταβατζηλίκι που τους ακουμπάω  κι εγώ ο....... ίδιος  από τότε που πρωτοέπιασα λεφτά στα χέρια μου, δουλεμένα με ιδρώτα και αίμα μακριά από το Δημόσιο κηφηνείο που τα αφεντικά σου συχνάζουν, δεν περιορίζεσαι σε μια απλή «ξεπέτα» !  Τα κάνεις όλα!  Τα κάνεις όλα σε ζωή και θάνατο και είσαι αχτύπητη! Τα κάνεις όλα σε χαρά και λύπη και είσαι μοναδική! Τα κάνεις όλα δεσμευόμενη αν και δεν είμαι εκατομμυριούχος, να παραμείνεις παντού και πάντα, σε γάμο, διαζύγιο, ζωή και θάνατο, η πριβέ πουτάνα μου!


Γι αυτό σε θέλω! Γιατί χάρη σε σένα ξέρω πως ακόμη και όταν χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο το τελευταίο νταβατζηλίκι θα είναι πληρωμένο για πάρτη σου. Τελευταία βίζιτα στη Ρουσφετόβια πατρόνα σου, πληρωμένη για πάρτη σου!

Πώς? Δεν θα σε αφήσει ο νταβάς σου?

Αυτόν και το σινάφι του άφησε τους σε μένα κουκλάρα μου. Θα τους ζητήσω το χέρι σου σαν κύριος μιλώντας τους στα ίσα τη γλώσσα που καταλαβαίνουν

Λοιπόν άκου προσεκτικά Γιαννάκη μου, άκου προσεκτικά λεβεντονταβά μου

Το αστέρι της παράγκας σου δεν το δίνεις σε κανέναν τυχαίο!  Όσο βαρβάτη είναι η Αριάδνη στη βίζιτα, άλλο τόσο βαρβάτος στα computers είναι και αυτός που στην ζητάει!  Στην εποχή λοιπόν της καλπάζουσας τεχνολογίας , που έχει δικτυώσει ηλεκτρονικά μέχρι και μπουρδέλα στις μη ρουσφετόπληκτες μπανανίες, στην εποχή που το Cybersex και η διαδικτυακή τηλεαερογαμία αφήνουν  ασυγκρίτως πολλαπλάσια κέρδη απ ό,τι  τα κόκκινα φανάρια της γραφειοκρατίας είναι κρίμα να βασίζεσαι στις βίζιτες της κάθε «Αριάδνης» που εσύ και οι όμοιοί σου έχετε μάθει να βγάζετε στο κλαρί!

Μου δίνεις λοιπόν εσύ την «Αριάδνη» κι εγώ σου δικτυώνω ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα παραμάγαζα της Ρουσφετόβιας με τα κόκκινα φανάρια είτε τα λες ληξιαρχεία είτε λυσσιατρεία, είτε όπως διάολο εσύ γουστάρεις. Στα δικτυώνω ΟΛΑ μα ΟΛΑ  , ΑΜΕΣΑ, ΤΣΑΜΠΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και με ΔΕΚΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ από  όποιον φορέα εσωτερικού ή εξωτερικού εσύ γουστάρεις!

Μόλις όμως τεθεί το σύστημα σε λειτουργία  εσύ απλά θα μου δίνεις 10 ευρωπουλάκια με απόδειξη η 5 χωρίς απόδειξη (για να μην ξεχνάς που ζούμε και οπό ποιους πρέπει να τα πάρεις)    για κάθε ηλεκτρονική καταγραφή αποδημίας εις Κύριον , ποσό αστείο πιστεύω μπροστά στα 50 ευρώ που θα πλήρωναν τα ταμεία του κάθε αποδημήσαντα για μια τελευταία βίζιτα στην κουκλάρα μου και ακόμη πιο αστείο μπροστά στα δις. που μέχρι τώρα πλήρωνες για να σιτίζεις… υπεραιωνόβιες μαϊμούδες ! Γάμοι, διαζύγια και βαπτίσεις θα είναι δωρεάν!

Α και κάτι τελευταίο. Μόλις η «Αριάδνη» γίνει αποκλειστικά δικιά μου,  το όνομα του νέου ηλεκτρονικού συστήματος θα είναι αδιαπραγμάτευτα «Βρούτσα»!

Για να μην ξεχνά ο λαός της Ρουσφετόβιας πως για την κατάντια του δεν του φταίει κανένας κατακτητής αλλά οι επί 40 χρόνια αστοιχείωτοι εκλεκτοί του που ποτέ δεν κατάφεραν ακόμα και το στοιχειώδες:  να ξεχωρίσουν τις βούρτσες από τις… βρούτσες

[email protected]

 

ΥΓ Όντας απελπισμένος από την  Ρουσφετόβια στην οποία αναφέρεται το άρθρο,   αναζήτησα στοιχεία για το τι συμβαίνει σε πολιτισμένες χώρες της Ε.Ε.. Έτσι έπεσα στην «πολιτισμένη Ελλάδα» και συγκεκριμένα στον ΝΟΜΟ 3996/ΦΕΚ 170/Α/5.8.2011 Αρθρο 81  ( http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/%CE%9D3996_2011.htm)

 

Αν μπει κανείς στον κόπο να διαβάσει το άρθρο 81 του συγκεκριμένου ΦΕΚ θα δει έκπληκτος την υποχρέωση του ληξιαρχείου  «Να ενημερώνει αμελλητί την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.» που τηρεί το Εθνικό Μητρώο Ασφαλισμένων Εργοδοτών Συνταξιούχων (Ε.Μ.Α.Ε.Σ.) σχετικά με τις εκδιδόμενες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου της αρμοδιότητάς του…»  Η ενημέρωση θα πρέπει να περιλαμβάνει «Τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητος, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ. Μ.) του θανόντος, καθώς και τον φορέα ή τους φορείς συνταξιοδότησης, αν ο θανών ήταν συνταξιούχος.»

 

Τα συναρμόδια  υπουργεία ουδέποτε εξέδωσαν την  σχετική κοινή απόφαση που ο νόμος προέβλεπε  

Αριάδνη είσαι σπίτι (?) γιατί σε παίρνω και μιλάει  

(Ο παλαιότερος νόμος ν. 344/1976 (Α' 143), στου οποίου το άρθρο 34 αναφέρεται το άρθρο 81 του παραπάνω ΦΕΚ είναι εδω:  www.docman.gr/Download/3601.aspx)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ