2012-10-15 21:00:03
Φωτογραφία για Αγωνιστικό ντεμπούτο για το Beta RR 300 2T
Ο τελευταίος γύρος του Ιταλικού Πρωταθλήματος Enduro, πραγματοποιήθηκε στην όμορφη τοποθεσία του Cortemilia σε μια πολύ καλά προετοιμασμένη περιοχή, με απαιτητικές ειδικές διαδρομές με πιο δύσκολη από όλες το enduro test.

O Fabrizio Dini, Τeam manager της αγωνιστικής ομάδας της Beta, πραγματοποίησε την πρώτη αγωνιστική εμφάνιση του νέου Beta RR 300 2T το οποίο αμέσως αποδείχθηκε ανταγωνιστικό και ικανό να επιτύχει άριστα αποτελέσματα. Ο Fabrizio ξεκίνησε καλά και οι χρόνοι του ήταν ανάμεσα στους πρώτους, αλλά δυστυχώς είχε μία πτώση στην δοκιμή enduro. Παρά την δυσκολία να επαναφέρει την μοτό στην διαδρομή και ι ένα ισχυρό χτύπημα στο χέρι του, κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα στη δέκατη θέση, σημειώνοντας χρόνους που θα του επέτρεπαν να πάρει μια θέση στο βάθρο.

Ο Oscar Balletti παρά το γεγονός ότι στον τελευταίο αγώνα δεν είχε βαθμολογηθεί, ήταν μεταξύ των πιθανών υποψηφίων για τον τίτλο. Πάντα γρήγορος και μεταξύ των πρώτων έχοντας κάνει τον ταχύτερο χρόνο σε 4 ειδικές διαδρομές, στην τελευταία ειδική enduro είχε ένα πρόβλημα κατά μήκος του ποταμού, στην περιοχή με τις πέτρες. Έχασε λίγα λεπτά και αυτό τον εμπόδισε να επιτύχει κάτι καλύτερο από την 7η θέση στην κατηγορία Ε2.


Fabrizio Dini: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας σε μια πανέμορφη τοποθεσία που ήθελα πραγματικά να γίνει το ντεμπούτο των νέων Beta RR 300 2T μετά από όλη την εξέλιξη που έχουμε κάνει τα τελευταία 2 χρόνια Μετά από τόσα χρόνια αγωνιστικής εμπλοκής με τετράχρονες μοτοσυκλέτες, μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω το δίχρονο αλλά μόλις βρήκα το ρυθμό μου άρχισα να το απολαμβάνω πραγματικά. Δυστυχώςέχασα πολύ χρόνο με την πτώση που είχα διαφορετικά θα είχα μία θέση στο βάθρο.

Το RR 300 2T δούλεψε πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες μας "

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Beta Factory Team για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Επόμενος αγώνας θα είναι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στην Brignoles της Γαλλίας.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ