2012-10-16 12:08:06
Φωτογραφία για Βασικό στοίχημα ο Γιαννιώτας
Η αγωνιστική ανάταση η του υποτονικού στο ξεκίνημα της σεζόν Γιαννιώτα αποτελεί το βασικό στοίχημα του τεχνικού διδύμου του Άρη.

Αν θέλουμε να βρούμε κάποιους στον Αρη που τον ξέρουν καλά, τότε σίγουρα αυτοί είναι οι δύο σημερινοί προπονητές της ομάδας, Νίκος Πασσιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής. 

Ειδικά ο πρώτος τον Γιάννη Γιαννιώτα -περί ου ο λόγος- τον ξέρει από την καλή και από την ανάποδη.

Τον είχε στα τμήματα υποδομής, είδε βήμα βήμα την εξέλιξή του και ήταν αυτός που πέρυσι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον... έβγαλε από τη ναφθαλίνη και από τότε τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ξέρει το κουμπί του, τον χαρακτήρα του, το πώς θα τον χειριστεί. Αρα δεν μπορεί να νιώθει ικανοποιημένος από τη φετινή εικόνα του νεαρού επιθετικού. 

Η αγωνιστική του... ανάσταση είναι ένα από τα στοιχήματα του τεχνικού διδύμου, αφού ξέρει ότι αν ο 19χρονος πλησιάσει τα περσινά του στάνταρ, θα ανέβει κατακόρυφα και ολόκληρη η ομάδα
. Αυτός είναι και ο λόγος που από το Σάββατο που επέστρεψε από την Ελπίδες, οι δύο προπονητές τον έχουν από κοντά, επενδύοντας στην προσωπική επαφή και θα προσπαθήσουν όλη την εβδομάδα έως τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ να τον... ξεμπουκώσουν και κυρίως να τον αποφορτίσουν, αφού θεωρούν ότι φορτώθηκε απότομα πολλά βάρη και δεν άντεξε την πίεση.

«Θέλει προσοχή και ειδική μεταχείριση, γιατί είναι μόλις 19 χρόνων και όλοι περιμένουν να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά», λένε χαρακτηριστικά και δηλώνουν σίγουροι ότι μόλις ηρεμήσει και καταλάβει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα, θα αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.

Με την επιστροφή σήμερα και του Σουνά από την Εθνική Νέων θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε υπέρηχο ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.
sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ