2012-10-16 14:46:05
Φωτογραφία για Downton Abbey: Η ΝΕΤ έκοψε το απαγορευμένο φιλί
Η πολυδιαφημισμένη σειρά «Downton Abbey», έκανε εχθές πρεμιέρα στη ΝΕΤ, μόνο που οι θαυμαστές της πολύ γνωστής σειράς απογοητεύτηκαν χθες όταν κατάλαβαν ότι έλειπε μια σκηνή. Για εκείνους που είχαν ήδη δει τη σειρά ήταν προφανές πως η ΝΕΤ «έκοψε» το φιλί μεταξύ ενός δούκα και του υπηρέτη του. Προφανώς, η δημόσια τηλεόραση θεώρησε ότι η σκηνή αυτή αντιβαίνει στα χρηστά ήθη και απλώς προτίμησε να τη… διαγράψει, χωρίς όμως να λάβει υπ' όψιν ότι κάποιοι τηλεθεατές την έχουν ήδη δει, αφού πρόκειται για μια πολύ γνωστή σειρά στη Μεγάλη Βρετανία.

Το σίριαλ μεταδίδεται στις 22:00 το βράδυ με την ένδειξη «κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση». Στην εν λόγω σκηνής, ένας δούκας εμφανίζεται να φιλά στο στόμα έναν υπηρέτη. Η συνολική σκηνή διάρκειας 12 δευτερόλεπτων δεν μεταδόθηκε ποτέ το βράδυ της Δευτέρας από τη ΝΕΤ, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Μην ξεχνάτε το πρόστιμο που είχε επιβάλει το ΕΣΡ ΤΟ 2003 στο Mega επειδή μετέδωσε ανάλογη σκηνή από το σίριαλ του Παπακαλιάτη "Κλείσε τα μάτια" ,το οποίο όμως τελικά είχε ακυρώσει το Συμβούλιο της Επικρατείας.
TreloKouneli
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ