2012-10-16 15:12:35
Φωτογραφία για Δείτε πως θα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος σύμφωνα με την Βρετανική Sun [εικόνα]
Έτσι θα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος σύμφωνα με την Βρετανική Sun [εικόνα] 16.10.2012 13:41 1 Σχόλιο -A+A Σε δημοσίευμά της η Βρετανική Sun παρουσιάζει ένα σχέδιο για το πώς θα είναι το ανθρώπινο είδος σε περίπου 1.000 χρόνια από τώρα. Με βάση τη θεωρία της εξέλιξης, οι άνθρωποι αλλάζουν και προσαρμόζονται σύμφωνα με το περιβάλλον γύρω τους.

Έτσι με βάση αυτά τα δεδομένα, η εφημερίδα προσπάθησε να προβλέψει την ανθρώπινη εξέλιξη. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι άνθρωποι θα είναι ψηλότεροι λόγω της βελτίωσης της διατροφής και της ιατρικής επιστήμης, ενώ κάποια όργανα θα είναι αρκετά μικρότερα όπως το έντερο και οι όρχεις (λόγω της υπογονιμότητας).

 Επίσης είναι πιθανό ο εγκέφαλος να είναι μικρότερος αφού σχεδόν όλα τα δεδομένα θα αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ θα είναι αρκετά μεγαλύτερα τα άκρα λόγω της συνεχούς χρήσης του πληκτρολογίου και των ηλεκτρονικών συσκευών.

 Δε ξέρουμε κατά πόσο είναι βάσιμη ή όχι αυτή η θεωρία και το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ, ωστόσο όπως θα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί,η εκδοχή της Sun δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτική για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

                                                          www.iefimerida.gr...                                                      
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ