2012-10-16 20:02:03
Φωτογραφία για «Δένει» Τζιμπούρ και Χολέμπας
Μετά τους Νταβίντ Φουστέρ και Τζαμέλ Αμπντούν οι επόμενοι που παίρνουν σειρά για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό είναι οι Ραφίκ Τζιμπούρ και Χοσέ Χολέμπας. Η ανακοινώσεις για την παραμονή των δύο τελευταίων είναι πλέον θέμα χρόνου και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψουν για τρία ακόμα χρόνια με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Αλγερινός επιθετικός είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», με το θέμα του να έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του και θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στο λιμάνι, σύμφωνα με το gazzetta.gr

Ικανοποίηση υπάρχει και με την περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος εκτός από σημαντικός για την ομάδα έχει παρουσιάσει και μεγάλη εξέλιξη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν την προσφορά του και του έχουν προσφέρει τριετές συμβόλαιο.

Στα πρώτα ραντεβού με τον Γιάννη Βρέντζο υπήρχε μια μικρή οικονομική διαφορά, αλλά όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί η «χρυσή» τομή, με το νέο συμβόλαιο του «Γερμανού» να υπολογίζεται κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ