2012-10-17 04:35:10
Φωτογραφία για Νέο trailer και poster για το «Τhe Impossible»
Λίγο καιρό πριν, είχες δει το πρώτο trailer, της νέας ταινίας «The Impossible», με πρωταγωνιστές τους Ewan McGregor, Naomi Watts και Geraldine Chaplin.

Τώρα λοιπόν μπορείς να δεις και το νέο, international trailer που κυκλοφόρησε, καθώς και το νέο ποστεράκι της ταινίας, που βρίθει απόγνωσης και δράματος.

Σε σκηνοθεσία Juan Antonia Bayona, το «Τhe Impossible» διηγείται την ιστορία μιας οικογένειας, η οποία αναγκάστηκε να περάσει τη μεγαλύτερη δοκιμασία ever, όταν παρέα με χιλιάδες άλλους ανθρώπους, δέχθηκε τη σφοδρή ‘επίθεση’ του φονικού τσουνάμι που έπληξε το 2004 την Ασία.

Παρά το γεγονός οτι η ταινία έκανε την επίσημη πρεμιέρα της, στο διεθνές, κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο όπου και έλαβε γενικά θετικές κριτικές, δεν έλειψαν και εκείνοι που κατηγόρησαν την ταινία και τον σκηνοθέτη της, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για το υπερβολικά-όπως είπαν-χειραγωγικό της, περιεχόμενο.

Μέχρι πάντως να τη δούμε και στις δικές μας αίθουσες, εσύ μπορείς να δεις το trailer παρακάτω και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ