2012-10-18 14:41:39
Φωτογραφία για Καυγάς και ένταση μεταξύ Δραγασάκη - Ζαρούλια για την φράση οι μετανάστες είναι τρισάθλιοι και υπάνθρωποι..
Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στη Βουλή, μετά την τοποθέτηση της συζύγου του Νίκου Μιχολολιάκου, Ελένης Ζαρούλια, πως οι μετανάστες είναι “τρισάθλιοι και υπάνθρωποι”! Οι χαρακτηρισμοί της κα. Ζαρούλια προκάλεσαν την οργή του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, που ζήτησε να σταλούν στη διάσκεψη των προέδρων τα πρακτικά της ομιλίας, τονίζοντας πως τα λόγια της εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει. Οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν έντονα, με τον κ. Δραγασάκη να τους απαντάει, “Ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία”.

 ΖΑΡΟΥΛΙΑ: "Αν κάποτε κυβερνήσουμε μας κατηγορούν ότι θα πάμε τη χώρα πίσω 500 χρόνια πίσω. Αυτοί που θέλουν να λέγονται εκσυγχρονιστές γιατί δεν εφαρμόζουν το νόμο.Νομιμοποίησαν τους λαθρομετανάστες με το νόμο Ραγκούση. Ντροπή! Με κάθε λογής αρρώστιες που κουβαλάει ο καθένας. Αίσχος! Οταν πρόκεται για τρισάθλιους.

 ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: "Ονομάζετε τους συναθρώπους μας τρισάθλιους επειδή διαφωνείτε. Μιλήστε με σεβασμό.  Αυτά να τα πείτε και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Να σταλούν τα πρακτικά στην Διάσκεψη των Προέδρων.

 Δείτε το βίντεο   ........                                                                                                                             --> -->
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ