2012-10-23 21:39:03
Φωτογραφία για CALCIO MERCATO : ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΙ
Eιδικό αφιέρωμα στον Γιάννη Φετφατζίδη κάνει η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato», όπου τον χαρακτηρίζει ως τον... «Ελληνα Μέσι», ενώ παράλληλα θεωρεί πως ο παίκτης του Ολυμπιακού θα χώραγε άνετα στα τακτικά συστήματα των Ρόμα, Μίλαν και Λάτσιο. Μάλιστα τους προτείνει να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του!

Στο σχετικό δημοσίευμα περιέχεται η πορεία της καριέρας του μέσου των ερυθρόλευκων από την Γλυφάδα, την Βουλιαγμένη και τα Σούρμενα ως τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την κλήση του στην εθνική ομάδα για την τελική φάση του Euro 2012.

Μάλιστα υπογραμμίζεται πως το 2004 οι ερυθρόλευκοι έδωσαν... μάχη για να την αποκτήσή του με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αλλά και πως στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του: «Η διοίκηση πιστεύει πολύ στον 21χρόνο και του ανανέωσε το συμβόλαιο ως το 2015 με ρήτρα πώλησης 12.5 εκατ. ευρώ».

Ταυτόχρονα όμως αναφέρεται πως: «Μολονότι οι οπαδοί τρελαίνονται για τα κόλπα του, οι προπονητές συχνά τον αφήνουν στον πάγκο και τον χρησιμοποιούν σαν `τζόκερ'», δηλαδή σαν ένα παίκτη που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα σε κλειστές άμυνες.

Μάλιστα καταλήγοντας το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Περιέργως, η έλλειψη προσοχής από τον Ολυμπιακό, έχει συμβεί και παλιότερα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που αναγκάστηκε να μετακομίσει για να εξελιχθεί το ταλέντο του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ