2012-10-24 06:25:10
Φωτογραφία για Θ. Πάγκαλος: Ο κ. Τσίπρας είναι ο κηπουρός του θερμοκηπίου στο οποίο άνθισε η Χρυσή Αυγή
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατεξοχήν συντηρητικό κόμμα και «έκτρωμα» της πολιτικής ζωής, δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι (φωτογραφία αρχείου).

Όπως υποστήριξε, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση την επόμενη ημέρα θα καταστραφεί η οικονομία ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως είναι «κηπουρός του θερμοκηπίου στο οποίο άνθισε η Χρυσή Αυγή» και πως ορισμένες ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ είναι παραπλήσιες με εκείνες της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος υποστήριξε πως όταν είσαι ρατσιστής και φασίστας είσαι έτσι γιατί έτσι είναι η ψυχή σου. Στο σημείο αυτό πρόσθεσε ότι όποιος με πράξεις παραβιάζει το Σύνταγμα και τα δικαιώματα των πολιτών, πρέπει να τίθεται εκτός νόμου. «Έγινε ένα μεγάλο βήμα όταν η Βουλή προχώρησε σε άρση της Βουλευτικής ασυλίας όσων διέπραξαν αδικήματα», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την κρίση, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι όλα τα κόμματα έχουν ευθύνη, «διότι όλα τα κόμματα ζητούσαν περισσότερες πελατειακές σχέσεις, εις βάρος των δημοσίων οικονομικών». Ο λαός συνέχισε, πρέπει να αποκομίσει από την κρίση κάποια συμπεράσματα. «Εάν εμείς υπήρξαμε κακοί πολιτικοί, να εκλέξει τώρα καλούς πολιτικούς».

Ο κ. Πάγκαλος επανέλαβε ότι «τον έχει καταπλήξει η δυνατότητα του κ. Σαμαρά» να διαμορφώσει συναίνεση σε μια τέτοια εποχή.

Ναυτεμπορική
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ