2012-10-25 14:11:55
Φωτογραφία για 10 hairstyles που θα σας κάνουν να δείχνετε 10 χρόνια νεότερες!!
Σίγουρα,οι κρέμες προσώπου και τα λίφτινγκ μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να σας δώσει και το σωστό χτένισμα. Αυτά τα δέκα χτενίσματα-κουρέματα δεν θα σταματήσουν μόνο τον χρόνο, αλλά θα γυρίσουν την εμφάνιση σας 10 χρόνια πίσω!

 Cameron Diaz

Μεγαλύτερη: Το χτένισμα της με το πολύ ανοιχτό ως λευκό χρώμα και τα μαλλιά προς τα πίσω αναδεικνύει κάθε λεπτή γραμμή.

 Νεότερη:Το χτένισμα με τις αφέλειες στο πλάι και τα απαλά στρογγυλά άκρα ειναι γλυκο και girly.

 Carey Mulligan

Μεγαλύτερη:Αγορίστικο ,λείο pixie

 Νεότερη:Πιο παιχνιδιάρικο pixie με λεπτά layers.

 Elizabeth Banks

Μεγαλύτερη

 Νεότερη:Της ταιριάζει πολύ το lob κούρεμα.Η αλλαγή απο την χωρίστρα στο πλάι σε αυτή στο κέντρο και οι απαλές μπούκλες ειναι ιδιαίτερα νεανικό χτένισμα.Χρησιμοποιήστε το Biosilk Beach Texture για υφή στις μπούκλες.


 Emily Blunt

Μεγαλύτερη:Πολύ σφιχτό ballerina updo.

 Νεότερη:Ενα χαμηλό σινιόν με layers που πλαισιώνουν το πρόσωπο ειναι ιδαίτερα ρομαντικό χτένισμα.

 Jessica Chastain

Μεγαλύτερη:Bob με κοντές και με πολύ styling μπούκλες.

 Νεότερη:Πιο μακρυ μαλλί με απαλές μπούκλες.Βαλτε τα μαλλιά σας σε ρόλευ για 15 λεπτά και χτενίστε τα απαλά με βούρτσα όταν τα απομακρύνετε για πιο soft look.

 Tzulia Roberts

Μεγαλύτερη:Το σκούρο μονότονο χρώμα δεν έχει διάσταση και φαίνεται "σκληρό" στο ανοιχτόχρωμο της δέρμα.

 Νεότερη:Οι καραμελί ανταύγειες γλυκαίνουν το πρόσωπο της και οι μπούκλες δημιουργούν ενα sun-kissed αποτέλεσμα.Ζητήστε απο τον κομμωτή σας να σας κάνει ανταύγειες γύρω απο το πρόσωπο εκεί που οι ακτίνες του ήλιου θα χτυπούσαν.Επιλέξτε ενα χρώμα ενα ή δυο τόνους πιο ανοιχτό απο το χρωμα της βάσης σας.

 Kelly Osbourne

Μεγαλύτερη: Δεν της ταιριάζει η γκρι-λεβάντα απόχρωση στα μαλλιά

 Νεότερη:Αν και δεν μας αρεσουν οι έντονες μαύρες ρίζες στα ξανθά μαλλιά αυτή η buttery ξανθιά απόχρωση της ταιριάζει γάντι.

 Mena Suvari

Μεγαλύτερη:Ενα υπερβολικό blow-out αποτέλεσμα με πιστολάκι. 

 Νεότερη:Ενα bob με γωνία και με αφέλειες που πέφτουν στην μια πλευρά με έντονες μύτες στα άκρα ειναι πιο παιχνιδιάρικο χτένισμα.Ισιώστε τα μαλλιά με το πιστολάκι και με λίγο μους όπως αυτο Wella Professionals Texture Touch Reworkable Clay γυρίστε ελαφρά τα άκρα προς τα μέσα

 Rashida Jones

Μεγαλύτερη:Ειπαμε ή αφέλειες ή Botox.Αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αφέλειες ειναι πολύ κοντές και καθόλου νεανικές.

 Νεότερη:Πολύ καλύτερα!Η υφή των μαλλιών ειναι απαλή και οι αφέλειες πέφτουν αναμεσα στα μάτια και στα φρύδια δίνοντας παράλληλα και ένταση στο βλέμμα της.

 Scarlett Johansson

Μεγαλύτερη:Τα ψηλά victory rolls της ειναι πολύ retro και την κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερη.

 Νεότερη:Ενα πιο απαλό updo με όγκο στην κορυφή ειναι ιδιαίτερα νεανικό.Για να προσθέσετε όγκο στις ρίζες χρησιμοποιήστε ψαλίδι για μπούκλες για να κατσαρώσετε την κορυφή και τις πλευρές των μαλλιών σας και μαζέψτε τα μαλλιά σας πίσω.Μην χρησιμοποιήσετε βούρτσα γιατι επιδιώκουμε ανέμελο look.

http://www.mepareitsa.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ