2012-10-25 14:17:03
Φωτογραφία για To PlayStation 3 Ξαναχακάρεται, Διαρρέουν Τα Κλειδιά Κρυπτογράφησης
Δύο ακόμα μήνες και η Sony θα κατάφερνε να βγάλει τη χρονιά χωρίς δράμα που να αφορά χάκερ να προσπαθούν να σπάσουν το σύστημα ασφαλείας της κονσόλας ή κατεβάσουν το PlayStation Network. 

Σύμφωνμα με το Eurogamer, η ασφάλεια του PlayStation 3 έχει παραβιαστεί από ομάδα χάκερ που αποκαλείται “Οι Τρεις Tuskateers”.

Οι χάκερ, σύμφωνα με πληροφορίες ανακάλυψαν τα “LV0” firmware κλειδιά αποκρυπτογράφησης και αναγκάστηκαν να τα διαρρεύσουν δωρεάν καθώς μια άλλη Κινέζικη ομάδα από χάκερ με το όνομα “BlueDiskCFW” προγραμμάτιζε να επωφεληθεί από τη δουλειά τους. 

Με άλλα λόγια, τα LV0 κλειδιά επιτρέπουν τους χάκερ να αποκρυπτογραφούν εύκολα οποιοδήποτε PS3 firmware, που σημαίνει οποιαδήποτε patch προσθέτει η Sony μπορούν εύκολα να παρακαμφθούν.

Οι Τρεις Tuskateers είπαν ότι δεν είχαν ποτέ σκοπό να δημοσιεύσουν τα ευρήματα τους στην παραβίαση του PS3 αν δεν υπήρχαν άλλοι χάκερ που επρόκειτο να κάνουν αρπαχτή από τη δουλειά τους. 

Ένα διαμορφωμένο firmware για το PS3 κυκλοφορεί τώρα στο διαδίκτυο, το οποίο θα πρέπει να επιτρέπει όλων των ανυπόγραφο κώδικα να τρέχει, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν παιχνιδιών, cheats ακόμα και πειρατικά. 

Δεν είναι προς το παρόν σαφές αν πρόκειται για “τελικό” PS3 χακάρισμα το οποίο θα καταδικάσει το PlayStation 3 σε μια πιθανή πειρατεία του ή όχι.
bgr
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ