2012-10-27 08:12:34
Φωτογραφία για Τέσσερις προτάσεις για «Τόρο»
Η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Βασίλη Τοροσίδη έχει μπει σε προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, ο παίκτης όμως φέρεται να έχει στα χέρια του ήδη τέσσερις προτάσεις από το εξωτερικό!

Σε σίριαλ έχει εξελιχτεί το θέμα του διεθνούς μπακ για τους Πειραιώτες, την στιγμή που οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του είχαν μετατεθεί για μετά το παιχνίδι με την Μονπελιέ.

Δεν είναι μάλιστα και λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι το γκολ που πέτυχε στην Γαλλία, ίσως αποβεί καθοριστικό για την έκβαση των συζητήσεων, με την επιθυμία του Ολυμπιακού για να συνεχιστεί η συνεργασία τους να είναι δεδομένη και να έχει μεταφραστεί σε συγκεκριμένη πρόταση.

Την ίδια στιγμή πάντως ο «Τόρο» φέρεται να έχει ήδη τέσσερις προτάσεις στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού, σύμφωνα με την «Live Sport». Αυτές μάλιστα προέρχονται κυρίως από την Γερμανία και ο παίκτης έχε θέσει ως βασική προϋπόθεση όπως φαίνεται το να πάρει φανέλα βασικού.

Από την πλευρά τους πάντως στον Ολυμπιακό αυτό που λένε είναι ότι: «Εμείς έχουμε κάνει συγκεκριμένη πρόταση και περιμένουμε, αλλά όχι για πολύ...». 
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ