2012-10-27 14:29:10
Φωτογραφία για 22 ενδιαφέρουσες ιδέες - Μέρος 1ο
Ο Designer Brian Patrick Flynn παίρνει μια παραδοσιακή καρέκλα τραπεζαρίας και την μεταμορφώνει με peacock-blue βαφή και νέο ύφασμα.

 

Ο designer Tobi Fairley βάφει το πίσω μέρος των ραφιών της βιβλιοθήκης σε ένα γλυκό πράσινο, δένοντας όλα τα βιβλία με λευκό.

 

Ο designer Brian Patrick Flynn χρησιμοποιεί ταινία για να δημιουργήσει τις γνωστές μας ρίγες chevron.

Oι designers Cortney και Bob Novogratzβάφουν τη λευκή σκάλα με χοντρές κάθετες ρίγες σε ροζ, λευκό και σιέλ εναλλάξ. 

Η design blogger Erin Loechner μεταμόρφωσε ένα ξύλινο κασόνι σε αποθηκευτικό κουτί για παιχνίδια, προσθέτοντας απλά ροδάκια και βάφοντάς τα σε έντονο ροζ.

 

Σε αυτή την παραδοσιακή κουζίνα, η designer Andrea Schumacher φωτίζει τα λευκά ερμαράκια με το μπλε φλοράλ wallpaper και την πράσινη νησίδα. 

Ο Designer Brian Patrick Flynn προσθέτει στην απλή λευκή πόρτα ένα silver γκρι περίγραμμα, καθώς και γύρω από την πόρτα.


Οι designers Gregg De Meza, Jennifer Gustafson και Michelle Nelson των De Meza Architecture + Interiors   προσθέτουν μια απρόσμενη πινελιά χρώματος μέσα στα συρτάρια.

Η Designer Sarah Richardson αποδεικνύει ότι το χρώμα μπορεί να δώσει ζωντάνια σε ένα κατά τ'αλλα υποτονικό χώρο, βάφοντας τις πόρτες των ντουλαπών με ένα γλυκό κόκκινο ροζ.

Η ζωγράφος Kristen Fountain Davis παίρνοντας 2 έτοιμες βιβλιοθήκες IKEA τις έβαψε με γκρι μπογιά και τους έδωσε ενδιαφέρον με ένα πιο σκούρο γκρι wallpaper ως φόντο. Σχέδιο από Brian Patrick Flynn

http://www.hgtv.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ