2012-10-28 11:26:22
Φωτογραφία για Πάτρα: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία - Φρούριο η Μαιζώνος γύρω από τη Μητρόπολη - Δείτε φωτό
Φρούριο θυμίζει η οδός Μαιζώνος από Αγίου Νικολάου μέχρι την Ερμού αυτή την ώρα, όπου ξεκινά η επίσημη Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου.

Η παρουσία των αστυνομικών είναι έντονη, τόσο επί της Αγίου Νικολάου, όσο και επί της Ερμού και πρόσβαση στο ναό έχουν οι επίσημοι.

Δείτε φωτογραφίες για την κατάσταση που επικρατεί τώρα έξω από τη Μητρόπολη.

Δείτε το βίντεο από την πορεία της Αντιρατσιστικής Κίνησης στην οδό Μαιζώνος, πριν από λίγο:

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κυρίως πέριξ της εξέδρας των επισήμων, ξεκινά στις 12 το μεσημέρι στην Πάτρα, η πολιτική και στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Πάτρα. Αυστηρά μέτρα έχουν ληφθεί από την Αστυνομία και στην πλατεία Όλγας, όπου θα προηγηθεί η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους.

Στόχος του σχεδιασμού της Αστυνομίας είναι να αποτραπούν τυχόν έκτροπα από πολίτες και για το λόγο αυτό η παρουσία των αστυνομικών θα είναι έντονη σήμερα στο κέντρο τη πόλης.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., η εξέδρα των επισήμων που έχει στηθεί στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στο ύψος της Αγίου Νικολάου, έχει αποκλειστεί με κιγκλιδώματα σε όλο το τετράγωνο.

Επίσης, απαγορεύεται η διέλευση στην Αγίου Ανδρέου από Ερμού έως Κολοκοτρώνη, όπως επίσης και στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου από Αγίου Ανδρέου μέχρι Ρήγα Φεραίου αλλά και από την Αγίου Ανδρέου μέχρι και την Οθωνος Αμαλίας επί της Τριών Συμμάχων.

Πηγή: thebest
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ