2012-10-29 09:33:54
Φωτογραφία για Όρθια η Μπόκα στο Μονουμεντάλ (2-2) (pics+vid)
Όλος ο κόσμος περιμένει, με αγωνία, να το δει και για ακόμη μια φορά, Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς απέδειξαν το γιατί.

Μέσα στο «Μονουμεντάλ», η Μπόκα Τζούνιορς πήρε την ισοπαλία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αφήνοντας τη μεγάλη της αντίπαλο... ξερή.

Οι «Millonarios» κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, αλλά η ομάδα του Χούλιο Σέζαρ Φαλκιόνι, επεστρεψε στο ματς με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Πόνσιο έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης, στο 2ο λεπτό, ενώ ο Ροντρίγκο Μόρα ανέβασε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, μπροστά στο παθιασμένο κοινό της Ρίβερ, δεν παρέδωσαν τα όπλα και έκαναν την αντεπίθεσή τους.

Στο 76' ο Σαντιάγκο Σίλβα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ενώ ο Βάλτερ Ερβίτι στο 91' έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ρίβερ Πλέιτ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Πεσέλα, Μποτινέλι, Ραμίρο Φούνες Μόρι (5' Πίρες), Κάρλος Σάντσες, Πόνσιο, Σιριγλιάνο, Μαρτίν Αγκίρε (14' Αριέλ Ρόχας), Μόρα, Τρεζεγκέ.

Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Αλμπίν, Στσιάβι, Γκιγέρμο Μπουρντίσο, Κλεμέντε Ροντρίγκες (46' Ακόστα), Κριστιάν Τσάβες, Σομόσα, Μίνιο (68' Κολάσο), Ερβίτι, Βιάτρι, Σαντιάγκο Σίλβα.woop.gr
woop.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ