2012-10-30 04:39:33
Φωτογραφία για Δεν τον αφήνουν να κερδίσει ! (2-2)
Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δεύτερη συνεχόμενη "αηδία" από τους ίδιους αρνητικούς πρωταγωνιστές, δεύτερη "εντεταλμένη" υπηρεσία σε βάρος του Άρη μέσα σε διάστημα μιας βδομάδας.

Μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και τα "όργια" του Καλογερόπουλου που στέρησε από τον Άρη δύο βαθμούς, ήρθε ένας άλλος διαιτητής ονόματι... Αρετόπουλος να διαπράξει και να μιμηθεί ακριβώς το ίδιο "έγκλημα" προς όφελος (αυτή τη φορά) του Ολυμπιακού.

Πέναλτι και κόκκινη κάρτα φαίνεται ότι "πάνε πακέτο" φέτος Ο Άρης των χιλίων προβλημάτων δε μπορεί να κερδίσει, δεν έχει το δικαίωμα να κερδίσει, γιατί πολύ απλά δεν τον αφήνουν απέναντι στους "χαϊδεμένους" του νότου, γιατί πολύ απλά το "σύστημα" είναι τέτοιο που πρέπει να "επιβάλλει" τους δικούς του νόμους.

Κανένας διαιτητής ή επόπτης υπό το γνωστό επί δεκαετίες καθεστώς δε πρόκειται να "χαριστεί" (ούτε) στο πάθος, το ταλέντο, τον ενθουσιασμό νεαρών ποδοσφαιριστών που μόλις ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα.


Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη ήδη βιώνουν εδώ και δύο αγωνιστικές στο "πετσί" τους την αδικία, τη κλοπή, τη λαμογιά, τα συμφέροντα των "αποφάσεων", των "εντολων", τις θέσεις που ήδη έχουν "καπαρωθεί"...

Μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ένας ολόκληρος Λαός βιώνει εδώ και δεκαετίες αυτό το "έγκλημα", γαιτί ο Άρης δε πρέπει να "σηκώσει" κεφάλι σε καμοία των περιπτώσεων, ακόμη και αν είναι πανίσχυρος αγωνιστικά (βλ.δεκαετία 70'), ακόμη και αν είναι "αδύνατος" αγωνιστικά.

Πάντα θα υπάρχουν Καλογερόπουλοι και Αρετόπουλοι και ένα σωρό ονόματα που θα "κόβουν" βαθμούς, θα στερούν τη χαρά των οπαδών του Άρη, θα "προσκυνάνε" στα συμφέροντα των δυνάστων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ρεπορτάζ για το χθεσινό παιχνίδι όλα τα παραπάνω !!

Οι λεπτομέρειες ;

Γκολ ο Άρης στο 3', πέναλτι ο Ολυμπιακός στο 7'...

Γκολ ο Άρης στο 79', κόκκινη στο 80'...

Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός (83’Ασλανίδης), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης (64’Γκέσιος), Γιαννιώτας, Αγκάνθο (87’Νταμαρλής).

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο (68’ Λυκογιάννης), Τάτος (68’ Γκρέκο), Μασάντο, Μήτρογλου, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης (82’ Πάντελιτς), Αμπντούν.
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ