2012-10-30 17:58:47
Φωτογραφία για Αίγιο: Κόντρα εκτός ορίων για μια σύσκεψη φορέων - Ποιος είπε: Δεν θέλω να έρθετε σας γράφω στα αρ...ια μου!
Σε ανοιχτή επιστολή του προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου κο Ευαγγελίου, ο πρόεδρος των ηλεκτρολόγων Αιγίου Κώστας Γκουλεμάνης, με αφορμή μια σύσκεψη τοπικών φορέων στην οποία δεν παρέστησαν οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για θράσος που δεν έχει όρια και υπόγειες διαδρομές για ίδιον όφελος. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

"Με έκπληξη παρακολουθούμε από τα ΜΜΕ της πόλης μας, ανακοινώσεις του κου Ευαγγελίου, πότε ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, πότε ως εκπρόσωπος φορέων της πόλης, με τις οποίες διαφημίζει τις …πρωτοβουλίες του για την επίλυση προβλημάτων του κλάδου και πότε καταγγέλλει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα ότι δεν παρευρέθηκαν στην σύσκεψη που είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή 26/10 /2012.

Το θράσος του ανδρός δεν έχει όρια, σε αντίθεση με την υπομονή μας που έχει όρια και αυτά εξαντλήθηκαν με τις υπόγειες διαδρομές που ακολουθεί δια ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.


Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι:

Η πρόσκληση των βουλευτών έγινε χωρίς κάποια συνεννόηση, ως προς τον χρόνο, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ να αδυνατούν να συμμετέχουν στην συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων

Συγκεκριμένα ο κος Χατζηλάμπρου Β. θα είναι εκτός Ελλάδας και η κα Κανελλοπούλου Μ. θα είναι εκτός Αθηνών, και εκτός Αιγίου φυσικά, σε προγραμματισμένη υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Για την αδυναμία τους αυτή, έγκαιρα ενημέρωσα τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου ότι: αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας θα παρακολουθήσει την συζήτηση και θα μεταφέρει τις θέσεις των επαγγελματιών στους βουλευτές ώστε να προωθήσουν αυτές με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την παρουσία αντιπροσωπείας και μας γράφει στα αρ……ια του και έκλεισε το τηλέφωνο.

[Τελικά αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε την διαδικασία ]

Ο κος Ευαγγελίου είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της συνάντησης αφού ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τους άλλους επαγγελματικούς φορείς ακολουθώντας ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ άλλαξε τον τόπο συνάντησης και έγινε αυτή στο Δημαρχείο.

Καταγγέλλω τα προσωπικά επικοινωνιακά και πολιτικά παιχνίδια του προέδρου

Και καλώ τους επαγγελματικού φορείς να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ τις ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ του, να τον ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ γιατί η συγκυρία και τα προβλήματα που βιώνουμε σήμερα, από την μνημονιακή Λαίλαπα της κυβέρνησης των ΠΡΟΘΥΜΩΝ, δεν προσφέρεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ που έχουμε ζήσει με τα γνωστά αποτελέσματα."

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ