2012-10-31 03:32:02
Φωτογραφία για Τι ματσάρα θεέ μου! [Video]
Εκεί που σταματάει η ποδοσφαιρική λογική, αρχίζει το Ρέντιγκ-Άρσεναλ. Απίστευτη ανατροπή για τους «κανονιέρηδες» που από 4-0, το γύρισαν σε 5-7!

Δεν χόρταιναν να βλέπουν γκολ όσοι βρέθηκαν στο «Μαντέγσκι» το βράδυ της Τρίτης, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να παίρνει επική πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ, σε μία βραδιά όπου εκτός διοργάνωσης έμειναν οι Σάντερλαντ με την Σαουθάμπντον.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι νεοφώτιστοι έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και έφεραν τους Λονδρέζους προ ενός άνευ προηγουμένου διασυρμού. Μόλις στο 12' πήραν το προβάδισμα με τον Ρόμπερτς και αφού ο Κοσιενλί έκανε με αυτογκόλ το 2-0 στο 19', ήρθε ο Λέιερτγουντ στο αμέσως επόμενο λεπτό για να πετύχει και τρίτο τέρμα. Βέβαια η ιστορία δεν τελείωσε εκεί, αφού η Ρέντινγκ, είχε και τέταρτο γκολ να «κεράσει» την αντίπαλό της στο πρώτο μέρος, το οποίο ήρθε στο 37' με τον Χαντ, για να μειώσει στις καθυστερήσεις ο Γουόλκοτ.


Στην επανάληψη δυσκολεύτηκε ξανά η Άρσεναλ, που έπρεπε να περάσει το πρώτο 20λεπτο για να κάνει το 4-2 ο Ζιρού και στην συνέχεια το ματς να φτάσει το 89' για να μειώσει στο γκολ ο Κοσιενλί.

Από εκεί και πέρα άρχισαν τα... όργια στον αγωνιστικό χώρο, αφού στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γουόλκοτ έστειλε το ματς στην παράταση κι ενώ ακολούθησαν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι είχε λήξει ο επιπλέον χρόνος (υποδείχθηκαν τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων).

Στην παράταση ήρθε ο Σαμάκ για να ολοκληρώσει την ανατροπή (103'), όμως η Ρέντινγκ δεν είχε την διάθεση να τα παρατήσει τόσο εύκολα και στο 115' ο Πογκρέμπνιακ έκανε το 5-5. Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις του έξτρα χρόνου, αφού η Άρσεναλ επιφύλασσε δύο «κανονιές» ακόμα, πρώτα με τον Γουόλκοτ που έκανε χατ τρικ κι έπειτα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σαμάκ, που έγραψε το απίστευτο 5-7!

Στο «καναβάτσο» Σαουθάμπντον και Σάντερλαντ

Θύματα εκπλήξεων πάντως έπεσαν στα άλλα ματς της βραδιάς τόσο η Σαουθάμπντον, που έχασε αναπάντεχα στην έδρα της Λιντς με 3-0, όσο και η Σάντερλαντ, που ηττήθηκε στο γήπεδό της από την Μίντλεσμπρο με 1-0.

Παράλληλα δύσκολη πρόκριση πήρε η Άστον Βίλα στην Σουίντον, με γκολ στο 90, ενώ Γουίγκαν και Μράντοφορντ έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι (0-0 καν. διάρκεια), όπου πρώτη πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, επικρατώντας με 4-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ρέντινγκ – Άρσεναλ 5-7 παρ. (4-4 κ.α.)

Λιντς – Σαουθάμπτον 3-0

Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο 0-1

Σουίντον – Άστον Βίλα 2-3

Γουίγκαν – Μπράντφορντ 4-2 πεν. (0-0 κ.α. και παράταση)
gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ