2012-11-03 11:14:45
Φωτογραφία για Μπουγιουκλής : « Χρειαζόμαστε τη νίκη»
Ο εκ των τεχνικών ηγετών του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Βέροια την προσεχή Δευτέρα, ενώ τοποθετήθηκε επίσης για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο έργο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής στο Αθλητικό Metropolis:

Για την υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα του Άρη:  «Πρόκειται απλώς για το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Είτε με συμβόλαιο είτε χωρίς, κάθε μέρα δίνουμε εξετάσεις».

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Το ματς με τη Βέροια που έρχεται, θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο και πιο σημαντικό από τα ντέρμπι. Κι αυτό διότι εμείς τώρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Ελπίζω ότι θα είμαστε πλήρεις, ούτως ώστε να καταφέρουμε να συνεχίσουμε τη θετική εικόνα που δείξαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Εκτός του τιμωρημένου Ψυχογιού πρόκειται για μικροπροβλήματα, που θεωρώ ότι θα ξεπεράσουμε, όπως για παράδειγμα ο τραυματισμός του Καζναφέρη. Στην αυριανή προπόνηση, θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι θα κληθούν να μείνουν στον πάγκο».

Για τη Βέροια: «Πλέον έτσι όπως έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο τίποτα δεν μένει κρυφό. Εμείς γνωρίζουμε άριστα τη Βέροια κι αυτοί μας γνωρίζουν το ίδιο. Είναι πολύ καλή ομάδα και πειθαρχημένη, η οποία αδικείται από ορισμένα αποτελέσματα, με βάση την εικόνα που εμφάνισε».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος του Άρη έχει δείξει στα δύσκολα ότι συμπαραστέκεται στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και είναι πραγματικά ο δωδέκατος παίκτης. Θέλουμε συνέχεια τον κόσμο δίπλα μας γιατί όντως είμαστε στα δύσκολα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης τον προσεχή Ιανουάριο:  «Δική μας δουλειά είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο δυνατόν καλύτερα και να εξασφαλίσουμε βαθμούς για να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις. Δεν μας παίρνει να σκεφτόμαστε από τώρα μεταγραφικές κινήσεις, είναι εντελώς δευτερεύον».

Για τις αλλαγές που επέφερε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Δείχνει νομίζω η εικόνα της ομάδας, πως κάποια πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο και είναι διαφορετικά. Η εικόνα στα αποδυτήρια όταν αναλάβαμε, δεν ήταν η καλύτερη. Με συζητήσεις με τους παίκτες και διάφορες άλλες ασκήσεις, άλλαξαν κάποια πράγματα προς το καλύτερο».

Τέλος, «επιστρέφοντας» στο ματς με τη Βέροια, είπε:  «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Χρειαζόμαστε τη νίκη, για να μπορέσουμε να ανασάνουμε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά…».
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ