2012-11-03 14:30:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Εξαπάτησε 4 δικηγόρους, 2 συμβολαιογράφους, 3 μηχανικούς, 1 μεσίτη
Τέσσερις δικηγόρους, δύο συμβολαιογράφους, τρεις μηχανικούς και ένα μεσιτικό γραφείο φαίνεται πως έχει «μπλέξει» «ώριμη» κυρία η οποία εμφανίστηκε στην Πάτρα «πρόθυμη» να αγοράσει ακίνητα, συζητούσε επί μακρόν με δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς και μεσίτες και τελικά άπαντες έφθασαν στο συμπέρασμα πως... πρόκειται για γυναίκα που μάλλον τους κορόιδευε! Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών έχουν κινηθεί δικαστικά εναντίον της και υποβάλλουν μηνύσει για εξαπάτηση.

Η γυναίκα εμφανίστηκε προ μηνών στην Πάτρα και με το πρόσχημα πως είναι συγγενής μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας και φιλικά προσκείμενη σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών άρχισε να βολιδοσκοπεί γνωστό μεσιτικό γραφείο αλλά και διάφορους δικηγόρους, μηχανικούς συμβολαιογράφους με σκοπό (όπως έλεγε) να αγοράσει μεγάλα ακίνητα στην περιφέρεια της Αχαϊας για δική της χρήση και της οικογένειάς της. Μεταξύ αυτών διαπραγματευόταν δύο μεγάλες και συγκροτημένες βίλες σε θέρετρο πλησίον της Πάτρας, ακίνητο ιστορικής οικογενειακής προέλευσης και άρχισε τις δήθεν διαπραγματεύσεις αποδεχόμενη με τον πλέον εύκολο τρόπο τις όποιες τιμές προσέφεραν οι ιδιοκτήτες.


Παρέπεμπε δε σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών αλλά και σε βοηθούς - συνεργάτες αυτού στην Πάτρα προκειμένου να γίνουν οι διάφοροι έλεγχοι. Και ενώ είχε καταλήξει με τους ιδιοκτήτες ενός από τα παραπάνω ακίνητα και έδωσε εντολή να γίνει και τακτοποίηση λεπτομερειών στη βίλα, ενώ προέτρεψε στους ιδιοκτήτες να αποσύρουν τα πράγματά τους, άρχισε τις δικαιολογίες για να καθυστερήσει τις διαδικασίες.

Έλεγε μάλιστα διάφορες δικαιολογίες (ότι απουσιάζει στο εξωτερικό, ότι σύντομα θα μεταφέρει το χρηματικό ποσό σε τράπεζες που υποδείκνυαν οι ιδιοκτήτες) διατηρώντας την αβεβαιότητα αυτή για τουλάχιστον... ένα μήνα! Ενώ είχε υπογράψει τις δηλώσεις μεταβίβασης στην εφορία, είχαν σταλεί τα σχέδια των συμβολαιογράφων στο γραφεί των Αθηνών, εκείνη επικαλείτο απουσία στο εξωτερικό! Κι όμως οι «εμπλεκόμενοι» (που είχαν αρχίσει να υποψιάζονται πως κάτι περίεργο συνέβαινε) μάθαιναν... πως ήταν στην Πάτρα ή την Αθήνα.

«Τσίμπησαν» και δημοσιογράφοι!

Μέχρι που αναγκάστηκαν να της στείλουν εξώδικο για να εμφανιστεί σε συμβολαιογράφο και να φέρει τις δηλώσεις με πληρωμένο τον φόρο και το τίμημα προς τους ιδιοκτήτες. Και πάλι δεν εμφανίστηκε, όμως τεχνηέντως συνέχιζε να τροφοδοτεί διάφορα blogs και περιοδικά πληροφορίες για... για την δήθεν απόκτηση μεγάλων και ιστορικών ακινήτων της πόλης.

Οι εμπλεκόμενοι άρχισαν να κάνουν έρευνα, διαπίστωσαν ότι ο δικηγόρος των Αθηνών (τον οποίον επικαλείτο) ούτε που την ήξερε, και τότε... επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους πως... η κοροϊδία είχε πάει σύννεφο! Η γυναίκα κατάφερε να αποκτήσει δημοσιότητα, να εξαπατήσει γνωστά πρόσωπα της πόλης αλλά και δημοσιογράφους που «τσίμπησαν» και έγραφαν διθυραμβικά άρθρα για την «κοσμική» κυρία! Μέχρι σήμερα παραμένει «άφαντη»! Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων ταλαιπωρήθηκαν και τελικά οι βίλες... τους έμειναν αμανάτι!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βάλτε μωβ στο χώρο σας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βάλτε μωβ στο χώρο σας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ