2012-11-03 21:50:30
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΑ... ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 2-0 *VIDEO HIGHLIGHTS*
Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα αλλά κάνοντας τα πάντα να φαίνονται εύκολα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ και πλέον είναι έτοιμος να τα παίξει όλα για όλα την Τρίτη, κόντρα στην Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μήτρογλου (42’) άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μασάντο (55’) με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2-0.

Λίγο ο επερχόμενος αγώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ, λίγο η κούραση, οι δεδομένες απουσίες αλλά και οι παίκτες που έπρεπε να πάρουν ευκαιρίες, έκαναν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αλλαγές. Ο Κάρολ ήταν στο τέρμα, ο Μανιάτης επέστρεψε σε... γνώριμα λημέρια, αφού αγωνίστηκε δεξί μπακ, ενώ ο Χολέμπας ήταν αριστερά. Οι Μανωλάς και Σιόβας ήταν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Φέισα ήταν το αμυντικό χαφ. Οι Μασάντο και Γκρέκο οι δύο εσωτερικοί μέσοι, ενώ οι Αμπτνούν και Βλαχοδήμος ήταν πίσω από τον Μήτρογλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βρει ρυθμό, αφού τα πολλά νέα πρόσωπα που είχε στην ενδεκάδα του δεν είχαν συνοχή, κάτι φυσικό, από τη στιγμή που δεν είχαν ξαναπαίξει σε επίσημο αγώνα μαζί
. Με τον Αμπντουν να ξεχωρίζει για ένα ακόμα παιχνίδι και τον Βλαχοδήμο να πάει πολύ καλά αν και λίγο αγχωμένος, ο Ολυμπιακός ανέβαζε την απόδοσή του και ζητούσε το γκολ που θα «ξεκλείδωνε» την πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών.

Σε μια φάση(42’) που θύμισε το παιχνίδι με την Ξάνθη (ο Μανωλάς είχε ανοίξει το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους), ο Μασάντο εκτέλεσε μια στημένη μπάλα, ο Μήτρογλου έπιασε το σουτ στην κίνηση και έβαλε μπροστά στο σκορ τους ερυθρόλευκους. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και φυσικά ήταν αυτό που ήθελε ο Ζαρντίμ, για να μην πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια οι παίκτες του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και τον Ολυμπιακό να έχει πάλι την κατοχή, να ελέγχει τον ρυθμό και να φτάνει και σε δεύτερο γκολ με τον Μασάντο, πάλι από στημένη φάση που τόσο επιμένει ο Πορτογάλος τεχνικός στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Μασάντο, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι δεν ήταν αυτός που θα περίμενε ο κόσμος του Ολυμπιακού, εκμεταλλεύτηκε την κακή θέση του Γουναρίδη και από πλάγια θέση, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εκτέλεση φάουλ.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και πάλι, αφού οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να σκέφτονται την Μονπελιέ, ενώ ο ΟΦΗ, έδειχνε ανήμπορος να πιέσει παραπάνω και να δημιουργήσει προβλήματα.

Το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους ήταν οι τρεις βαθμοί, χωρίς απώλειες, κάτι που έγινε και ο Ζαρντίμ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης σήμανε την... έναρξη της προετοιμασία για το παιχνίδι-τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μασάντο, Φέισα, Μήτρογλου (80’ Πάντελιτς), Βλαχοδήμος (72’ Φετφατζίδης), Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Αμπντούν (87’ Λυκογιάννης).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Ντιακιτέ, Τοροσίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Σόουζα (73’ Σαρ), Κουρδάκης, Βάντο, Μπανούσης (60’ Μπούρμπος), Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος (73’ Ζορμπάς).

Για να δείτε τα highlights της αναμέτρησς πατήστε ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ